Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie...

Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie...

siakowa 10:04, 09 cze 2017

ojej jak sie ogląda takie zdjecia to ma sie ochote przekopać cąły ogródek...
jełsi móiwsz o froncie bo szczerze nie jestem na bierząco to hackone mi np jakoś kiepsko i powoli rusza, te białe wyglądają na zawilce też sa chwile..
Grodzia 10:05, 09 cze 2017

witaj to coś białokwitnącego pomiędzy mam u siebie ale nazwa mi teraz wypadła z głowy może ktoś podpowie? fajnie się to rozsadza i jakbyś kiedyś potrzebowała parę zaszczepek to zapraszam bo widzę że sąsiadki jesteśmy
iwka 10:54, 09 cze 2017

a mnie ostatnio korci dereń kanadyjski, tyle że on raczej do cienia. Cała runianka mi wypadła i coś w zamian muszę kupić. Na biało właśnie kwitnie, ale nie mam z nim zadnego doświadczenia
Agi2006 11:00, 09 cze 2017

siakowa napisał(a)
ojej jak sie ogląda takie zdjecia to ma sie ochote przekopać cąły ogródek...
jełsi móiwsz o froncie bo szczerze nie jestem na bierząco to hackone mi np jakoś kiepsko i powoli rusza, te białe wyglądają na zawilce też sa chwile..

Błagam nic nie przekopuj!!!!!!!!!!!!! Nie chce mi sie ciągle zmieniać zdjęcia na monitorze A gdyby zastąpić hakone seslerią, do tego buksy i np. barwinek biały jako roślina okrywowa?....
Agi2006 11:01, 09 cze 2017

Grodzia napisał(a)
witaj to coś białokwitnącego pomiędzy mam u siebie ale nazwa mi teraz wypadła z głowy może ktoś podpowie? fajnie się to rozsadza i jakbyś kiedyś potrzebowała parę zaszczepek to zapraszam bo widzę że sąsiadki jesteśmy

Witaj Grodzia No chyba aż tak bliskimi sąsiadkami nie jesteśmy bo ja nie mam tak pięknych widoków
Agi2006 11:03, 09 cze 2017

iwka napisał(a)
a mnie ostatnio korci dereń kanadyjski, tyle że on raczej do cienia. Cała runianka mi wypadła i coś w zamian muszę kupić. Na biało właśnie kwitnie, ale nie mam z nim zadnego doświadczenia

Też myślałam o runiance ale ciągle słysze, że gdzieś komuś z jakiegoś powodu wypadła. Chyba tylko u Malkul daje radę. A tego derenia musze wygooglować. A gdzie byś go chciała posadzić?
iwka 11:10, 09 cze 2017

Agi2006 napisał(a)

Też myślałam o runiance ale ciągle słysze, że gdzieś komuś z jakiegoś powodu wypadła. Chyba tylko u Malkul daje radę. A tego derenia musze wygooglować. A gdzie byś go chciała posadzić?
runiankę miałam piękną, niestety w tym roku dopadł ją grzyb i praktycznie nic nie ma.

Pod świerkami mam taką rabatę z RH i tam jako wypełniacz, ale z kolei tam raczej sucho, tylko rodki dostają wode i raczej się tam nie nadaje, ale ładny jest
Agi2006 12:45, 09 cze 2017

No ładny ale potrzebuje wody.... i bardzo próchniczej ziemi....
jazzy 17:51, 09 cze 2017

Ej, ja też mam ładną runiankę
Magda70 20:06, 09 cze 2017

iwka napisał(a)

tego derenia ma (chyba juz nie ma) Malkulka. Kiepsko jej rósł...