Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tysiąc radości i utrapień

Tysiąc radości i utrapień

Magdah 12:23, 04 maj 2015

Bardzo udana przemiana. Niby niewielka zmiana (choć na pewno pracochłonna) a jaki efekt.
Wyszło świetnie, pozdrawiam
Gocha 13:51, 04 maj 2015

Joasiu bardzo ładnie wyszła ta zmiana rabaty, teraz są strony do siebie dopasowane.I nie zazdroszczę sąsiada. Ja mam szczęście do sąsiadów- przynajmniej do tej pory.
jona 17:27, 04 maj 2015

frezja napisał(a)
To nie zazdroszczę..dziwaków nie brakuje.A gdybyś tak w zakupiła kratki takie z donicami tzw.kwietnik i na nim piękne pnącze np jednoroczne u mnie sprawdza się bardzo dobrze kobea;i wtedy dziwak niech się dziwi))i postawione przy jego płocie...co myślisz o tym??

W maju na kratce wieszam zazwyczaj pelargonie. Będę myślała jak to zrobić, by wyglądało ładnie . Przez ten sezon pewnie tak zostanie. Gdyby Ci przyszły do głowy jakieś pomysły, to będę wdzięczna
jona 17:31, 04 maj 2015

Magdah napisał(a)
Bardzo udana przemiana. Niby niewielka zmiana (choć na pewno pracochłonna) a jaki efekt.
Wyszło świetnie, pozdrawiam

Dziękuję . Wydawało mi się też, że pracochłonna, ale w sumie zajęło to około 5 godzin z przesadzeniem roślin w nowe miejsca i wybieraniem opuchlaków. Byłam nawet zdziwiona, że tak sprawnie poszło
jona 17:33, 04 maj 2015

Gocha napisał(a)
Joasiu bardzo ładnie wyszła ta zmiana rabaty, teraz są strony do siebie dopasowane.I nie zazdroszczę sąsiada. Ja mam szczęście do sąsiadów- przynajmniej do tej pory.

Też mi się podoba . A z sąsiadem obchodzę się jak z jakiem. Ostatnio panuje względny spokój
Tesska 18:12, 04 maj 2015

JOasiu zmiana na plus a sasiada nie zazdroszczę , żeby aż randapem straszyć , weź poszukaj praw jakie sie należa ogrodnikowi co i w jakiej odległości sadzić , ten sasiad cie terroryzuje
deszczowymaj 18:57, 04 maj 2015

Joasiu no to nie zazdroszcze Ci sąsiada...co za burak ! Może chociaż te wiszące donice zdadzą egzamin,co by chociaż troszkę zasłonić widok na dziada
frezja 20:02, 04 maj 2015

Czy tu On jest?? )sąsiad gbur..

deszczowymaj 20:23, 04 maj 2015

frezja napisał(a)
Czy tu On jest?? )sąsiad gbur..

Bardzo dobre pytanie...namierzymy dziada i kartoflami w niego
frezja 20:28, 04 maj 2015

)) ale parsknęłam śmiechem aż mąż przybiegł.