Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Krys 09:40, 25 cze 2015

malkul napisał(a)

masz juz ta instrukcja?

Kupiłam i zapodałam kretomix + granulki + karbid i na razie odpukac spokój,choc pułapka stoi w pogotowiu
popcorn 15:51, 25 cze 2015

Magda, myślę że jednak zarezerwuję już. Jeśli mnie babka wystawi (tfu tfu), to dostanę 15% więcej kasy niż wpłaciłam. A jesteśmy praktycznie zdecydowani na ten domek, rozmawiałam z Mamą Już się nie mogę doczekać, a to jeszcze taki kawał czasu!

Krysiu, dzięki!
Kasya 15:55, 25 cze 2015

popcorn napisał(a)
Magda, myślę że jednak zarezerwuję już. Jeśli mnie babka wystawi (tfu tfu), to dostanę 15% więcej kasy niż wpłaciłam. A jesteśmy praktycznie zdecydowani na ten domek, rozmawiałam z Mamą Już się nie mogę doczekać, a to jeszcze taki kawał czasu!

Krysiu, dzięki!

ach kiedy ja bede na tyle ustabilizowana zeby moc cos zaplanowac chociaz na pol roku do przodu...
popcorn 15:59, 25 cze 2015

Kasiu, to ferie, Młoda ma wolne, a ja zwykle nie mam problemu by wziąć (zaplanowany wcześniej i uzgodniony) urlop nie przekraczający 2 tyg Ale niedobrze jest na tyle wcześniej coś kupować, bo potem jeszcze tyyyle czasu! A ja już bym tam pojechała hehe
no i zimą uważać musimy, narty wcześniej ostrożnie, coby tfu tfu się nie połamać czy cuś
Kasya 16:01, 25 cze 2015

popcorn napisał(a)
Kasiu, to ferie, Młoda ma wolne, a ja zwykle nie mam problemu by wziąć (zaplanowany wcześniej i uzgodniony) urlop nie przekraczający 2 tyg Ale niedobrze jest na tyle wcześniej coś kupować, bo potem jeszcze tyyyle czasu! A ja już bym tam pojechała hehe
no i zimą uważać musimy, narty wcześniej ostrożnie, coby tfu tfu się nie połamać czy cuś

ile ty masz tego urlopu ???
popcorn 17:02, 25 cze 2015

26 dni jak każdy. Ale na narty planujemy wyskoczyć na parę dni w Święta.

Dzisiaj miałam dzień urlopu Bo nie było prądu Pogadałam z sąsiadami którzy właśnie wrócili z Tunezji, a my zajmowaliśmy się ich psem. Była Magda, posiedziała godzinkę, na spokojnie nie nękały mnie telefony Odebrałam dziecko ze szkoły, pogadałam z drugim sąsiadem też

No i odtrawnikowałam kawałek i posadziłam 12 nowych żurawek ups
Jeszcze 2 nowe rutewki muszę gdzieś wcisnąć
Kasya 17:07, 25 cze 2015

popcorn napisał(a)
26 dni jak każdy. Ale na narty planujemy wyskoczyć na parę dni w Święta.

Dzisiaj miałam dzień urlopu Bo nie było prądu Pogadałam z sąsiadami którzy właśnie wrócili z Tunezji, a my zajmowaliśmy się ich psem. Była Magda, posiedziała godzinkę, na spokojnie nie nękały mnie telefony Odebrałam dziecko ze szkoły, pogadałam z drugim sąsiadem też

No i odtrawnikowałam kawałek i posadziłam 12 nowych żurawek ups
Jeszcze 2 nowe rutewki muszę gdzieś wcisnąć

a w wakacje gdzie wyjezdzasz ?

ja dzisiaj zrobilam rabatkę na roże
Nikita 17:56, 25 cze 2015

Carola dziękuję za słoiczki...mała konsumcja już poczyniona....PYCHA!!!
Poproszę o przepis, bo mi się marzą naleśniki "z powyższym", a ja naleśników mogę zjeść ooooogromną ilość więc słoiczków może zabraknąć...wolę się więc zabezpieczyć wcześniej.
popcorn 19:22, 25 cze 2015

Kasiu, w wakacje niskobudżetowo (darmo) do domu Teściów pod Augustów noo, fajnie! Znaczy nowe zakupy różane się szykują??

Magda, nie ma sprawy, smacznego Pycha bo z domowych truskawek Przepis prosty, postępujesz zgodnie ze wskazówkami na dżemiksie (na 1 kg truskawek 35-50 dkg cukru; najpierw umyte rozdrobnione truskawki (mikser plus trochę pokrojonych) mieszasza z dżemixem, potem dodajesz cukier, po zagotowaniu czekasz 3 minuty ciągle mieszając (trzymając na ogniu) i do słoiczków
Bogdzia 22:12, 25 cze 2015

Karola Ty na wycieczce nie byłas a najwiecej wycieczkowych roślinek masz. No i te plany , marzycielka z Ciebie ciagle szukasz gdzie by wyjechac , moze i tak trzeba dokad człowiek młody bo potem to w domu najlepiej. Dbaj tylko o bezpieczeństwo planujac. Buziaki.