Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Kasya 12:52, 25 sie 2015

popcorn napisał(a)
W weekend mamy zarezerwowany nocleg w ibisie w Warszawie, urządzamy sobie wycieczkę Nareszcie obejrzymy centrum nauki Kopernik, z ogrodami na dachu Bilety kupione.
Wcześniej w sobotę stadion narodowy + zlot foodtrucków + mistrzostwa burgerowe (hehe obejrzymy stadion i coś chapniemy do jedzonka). Potem spacerek po Starym Mieście, z finiszem na 19tą Jazz na Starówce na Rynku. O 21.30 Festiwal Światła w Łazienkach Królewskich.
Ranek niedzielny mamy wolny, może wezmę wszystkich na pchli targ na 12 tą koncert chopinowski w Łazienkach, szybki obiadek i na 14tą20 Kopernik i do domku

jakbys nic ciekawego nie wymyslila to zapraszam do mnie
Kasya 12:52, 25 sie 2015

Tess napisał(a)
Myślisz, że w jeden dzień zrobią to ogrodzenie? Wątpię...
Gazety kładź i trawę na nie. Coś położyć chyba powinnaś, bo się zamęczysz z chwastami. Jeśli to był ugór wiele lat nie uprawiany, to będą rosły jak szalone.

wiem cos o tym
ja jeszcze walcze
popcorn 12:53, 25 sie 2015

w 6 osób? dziękuję za zaproszenie, wpadnę kiedyś, ale sama
Kasya 13:03, 25 sie 2015

popcorn napisał(a)
w 6 osób? dziękuję za zaproszenie, wpadnę kiedyś, ale sama

a to z kims jeszcze przyjezdzacie...
jak bedzie pogoda to moim zdaniem lepiej sie chyba wybrac do wilanowa albo do botanicznego zamiast na kolo, bo ten pchli targ mialas na mysli ?
popcorn 13:11, 25 sie 2015

Jedziemy ze znajomymi.
Miałam na myśli Bazar Olimpia na rogu Górczewskiej (mieszkałam na Jelonkach)

botaniczny moim zdaniem jest słaby, no i do Powsina dość daleko.. może rzeczywiście Wilanów - zobaczymy jakie będą nastroje

a Koło w ogóle jeszcze jest? Bo kiedyś ich przeganiali i chyba większość wystawców teraz na Bronisze jeździ?

pozdrawiam
Tess 13:16, 25 sie 2015

popcorn napisał(a)
W weekend mamy zarezerwowany nocleg w ibisie w Warszawie, urządzamy sobie wycieczkę Nareszcie obejrzymy centrum nauki Kopernik, z ogrodami na dachu Bilety kupione.
Wcześniej w sobotę stadion narodowy + zlot foodtrucków + mistrzostwa burgerowe (hehe obejrzymy stadion i coś chapniemy do jedzonka). Potem spacerek po Starym Mieście, z finiszem na 19tą Jazz na Starówce na Rynku. O 21.30 Festiwal Światła w Łazienkach Królewskich.
Ranek niedzielny mamy wolny, może wezmę wszystkich na pchli targ na 12 tą koncert chopinowski w Łazienkach, szybki obiadek i na 14tą20 Kopernik i do domku

To w Warszawie się tyle dzieje?
Czegoś nic nie mówiła? Przenocowałabym Ci te sześć osób, do września mam wolne powierzchnie mieszkalne. I ode mnie blisko na pchli targ
Następnym razem zanim zamówisz, napisz
popcorn 13:32, 25 sie 2015

Tesiu, pokoje rezerwowałam dawno temu, zresztą znajomi Ciebie nie znają i może ja bym się skusiła, ale oni pewnie nie bardzo Zresztą nie lubię nikomu robić kłopotu, z 39 zł za 3kę w ibisie to dobra okazja I rzut beretem do Kopernika i na Stadion
damy radę
ale dziękuję
Tess 13:41, 25 sie 2015

Znajomi mogliby mnie wcale nie zobaczyć
Mieszkanie jest zupełnie niezależne od mojego.
ale masz rację - do Kopernika i na stadion dalej, niż z ibisa No i cena rzeczywiście zdumiewająco niska. Za tyle to w żadnym miejscu w Polsce nie mieszkałam, nawet w agroturystykach itp. A tu hotel w stolicy
popcorn 13:50, 25 sie 2015

dlatego kupiłam, i wreszcie jedziemy, bo planujemy już od jakichś 3 lat
mam nadzieję fajnie będzie!
pozdrawiam!!
popcorn 15:27, 25 sie 2015

Pada! Spokojnie, ale od dłuższej chwili już Bardzo o czasie, bo pustynia była znowu i miałam dzisiaj podlewać