Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

wilana 12:46, 01 mar 2016

Ach to jest bajka! Przywieź ze sobą do PL trochę ciepła i słońca . U nas tego brak
popcorn 15:13, 01 mar 2016

Witajcie. Net nam zdechl. Jutro jedziemy do Tangalle uzupelnic zapasy. Mama smazy wlasnie rybe na kolacje. Ja gram z Mloda w karty i obserwujemy gekony ktore zjadaja owady. Po ogrodzie biegaja kraby uciekaja spod nog. Bylismy wieczorem na plazy, zolwi brak, lezy jeden niezywy troche dalej w porcie. Calkiem spory i chyba ten sam gatunek co w morzu czerwonym. Bylismy na spacerze, to mala wioska i wszyscy nam sie przygladaja ale sa przyjazni. Zamowilam chyba krewetki na jutro. Gosc nie znal slowa shrimp i stanelo na small lobster tez zjemy
yolka 17:02, 01 mar 2016

U Ciebie Raj Ziemski, ciepło, widoki cudne, żarełko niecodzienne
U mnie choróbsko, zima i lepienie małemu bałwanka.

Na fotorelacje zaglądam
AgataP 13:24, 02 mar 2016

Słonko nieśmiało i u nas wychodzi, topi śnieg i fortecę śnieżną młodego w ogrodzie. Ale zamieniłabym to na odrobinę plaży i turkusowego morza.
Z opisów wyobrażam sobie jakie piękne miejsca zwiedziłaś i ta kolejka z dyndającymi nogami - tak było kiedyś za dawnych dobrych czasów i w Bieszczadach Gdyby można było poczuć to znowu
Margarete 22:47, 02 mar 2016

AgataP napisał(a)
Słonko nieśmiało i u nas wychodzi, topi śnieg i fortecę śnieżną młodego w ogrodzie. Ale zamieniłabym to na odrobinę plaży i turkusowego morza.
Z opisów wyobrażam sobie jakie piękne miejsca zwiedziłaś i ta kolejka z dyndającymi nogami - tak było kiedyś za dawnych dobrych czasów i w Bieszczadach Gdyby można było poczuć to znowu

Też mam sentyment wielki do bieszczadzkiej ciuchci....to były czasy....luz, młodość, studenckie życie, góry, pusto w kieszeni i w plecaku ale pełne serca, gitara, ognisko....i te oczy zamglone....
Margarete 22:50, 02 mar 2016

Karolcia daj znać czy przeżyłaś to jedzenie o ktorym pisałaś....bo niepokoję się co on wam sprzedał , ten człowiek...
popcorn 08:02, 03 mar 2016

Zyjemy. Jedzenie sami robimy i jest pyszne. Net nie dziala wiec fotek brak. Jechalhsmy wczoraj do miasta ledwo wrocilismy z siatami owocow, warzyw i rzeczy do źabrania do domu. Wlasnie wrocilismy z plazy. Pieknie jest ech. Pozdrowka
Luteczka 09:36, 04 mar 2016

Witaj Karolcia sąsiadko.
Piękny masz ogród i Fajne pomysły,
w tym roku i mnie czeka rewolucja ogrodowa więc liczę na podpowiedzi.
Pozdrawiam
popcorn 10:52, 04 mar 2016

Witaj Ewo! Pozdrawiam.

Dzis bylismy w innym miasteczku. Ceny na targu jeszcze bardziej lokalne. 54 grosze za kg pomidorow. Kupilam sobie czosnek, cynamon na wage w kawalkach. I owoce.
Z malymi przygodami bo wracajac wsiedlismy w pospieszny autobus i przejechaliśmy nasz przystanek.
Zmiksowalam wlasnie papaje z ogrodka z bananami z targu, pycha. Czekamy az sie kurczak zrobi, dzis pod Gabi z salatka z kapusty i mizeria dodatkowo
Wczoraj spadla na Mame zaba, siedziala na scianie razem z gekonami í zjadala robakí. Kraby biegaja po ogrodku a pustelniki zjadaja wsžystkie resztki. Egzotycznie. milego dnia.
Luteczka 11:06, 04 mar 2016

Wow zazdroszczę ciepełka i tych smakołyków