Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

AgataP 10:12, 09 mar 2016

popcorn napisał(a)
Agatko, wiesz ze ja na miejscu usiedziec nie moge nigdy Bateryjka naladowana pozytywnie, na jakis czas. Chcialabym tam wrocic, pol kraju mi zostalo do obejrzenia, czuje niedosyt. Najlepiej na koniec roku, kiedy jest sezon na wschodnim wybrzezu, nasz kierowca polecal plaze "lepsze niz na Malediwach"

Moze namowie Dziewczyny na spotkaniu i wynajmiemy busa, a potem troche lenistwa na tej plazy Bus na max 9 osob ceny na osobe lepsze niz przy wynajeciu osobowki

Wspolczuje Mloda, moze to ma podloze psychosomatyczne? Chyba poszlabym do lekarza, moze nawet psychologa? Wspolczuje
Trzymam kciuki za zywoplot, dasz rade Tez tak mam na poczatku sezonu, po zimie odzwyczajam sie od wysilku a potem dysze schylajac sie milionowy raz czy podrozujac z taczka

Karola wiem, pisałam już wcześniej że to powinien być obowiązek - wyjeżdżać zimą na słoneczne wakacje. Tak chyba nawet jest w Skandynawii.

Żywopłot - dam radę, bo bardzo go chcę i stąd mój upór w dążeniu do tego.
Po świętach przyjeżdżają hortensje wiec odpoczynku nie ma, poszerzanie rabaty i do przodu.

A młoda, nie było tego wcześniej. To drugi raz. Jutro normalnie chce iść do przedszkola więc jej pozwolę i zobaczę co z tego wyniknie. Mieszkam blisko więc wciągu 5 min jestem w stanie podjechać

A poza tym będzie super poznać się osobiście u Gosi

popcorn 10:16, 09 mar 2016

super
Luteczka 10:17, 09 mar 2016

Karolcia odpoczęła, wchłonęła dawkę promieni słonecznych to ma werwę do pracy.

Agatko, coraz więcej dzieci ma problemy żołądkowe na tle psychologicznym, ja mojego syna swego czasu przeciągnęłam po szpitalach z powodu bólu brzucha a okazało się psychosomatyczne. Dziecko zwijało się z bólu jak przy wyrostku.
I nie było to zamierzone z jego strony, sam był przerażony. Stres.
popcorn 10:20, 09 mar 2016

Luteczka, pozdrawiam serdecznie
Luteczka 10:21, 09 mar 2016

Ja Ciebie też serdecznie pozdrawiam
AgataP 10:37, 09 mar 2016

Luteczka napisał(a)
Karolcia odpoczęła, wchłonęła dawkę promieni słonecznych to ma werwę do pracy.

Agatko, coraz więcej dzieci ma problemy żołądkowe na tle psychologicznym, ja mojego syna swego czasu przeciągnęłam po szpitalach z powodu bólu brzucha a okazało się psychosomatyczne. Dziecko zwijało się z bólu jak przy wyrostku.
I nie było to zamierzone z jego strony, sam był przerażony. Stres.

Luteczka, dzięki. Zośkę będę obserwować. Ma dopiero 3 lata więc trudno coś od niej wyciągnąć. A to co mówi jest obleczone wymyślonymi historiami

Na razie jest w domu i nic absolutnie jej nie dolega, już wcina drugi serek.
Niestety moje plany ogrodowe się przesuwają w czasie. Ale co się odwlecze to nie uciecze
popcorn 10:39, 09 mar 2016

Bogdzia 11:01, 09 mar 2016

Karola zawsze jestem na bieżąco , fajnie ze wróciłas i do zobaczenia u Gosi.
popcorn 11:03, 09 mar 2016

Bozenko, dziekuje, buziaki Ciesze sie ze sie zobaczymy

prosze napiszcie mi co ja Wam naobiecywalam w miedzyczasie. Przywioze nasiona roznych pomidorow i wynalazkow, komus cos jeszcze???
jankosia 11:04, 09 mar 2016

Agato wiesz co, ja tą twoją córę chyba rozumiem bo mam podobnie. Jak mam duży stres to nie jem bo mnie mdli a jak się zmuszę to zdarzało się że kończyłam w ... wiadomo gdzie. Natomiast kiedy stres odpuszcza ZAWSZE dopada mnie gigantyczna migrena. Psychika ma naprawdę duży wpływ na nasze zdrowie
A ja czekam na pomidorki tralalala Zamówilam zestaw gruntowych z tego sklepu co wiadomo, nie bawiłam się w wybór odmian Ale wiesz co? Zdałam sobie sprawę że nie będę miała gdzie wysadzić za bardzo bo te kwaterki które zostały jeszcze puste to akurat te w których w zeszłym roku były też pomidory Nie wiem co teraz? Potem pomyślę