Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

AgataP 14:32, 13 kwi 2016

popcorn napisał(a)
To jest hit - wiéc bédziemy mogøy tanio dostac sié do tej Azji, w zimie Tyle ze z Katowic.

http://www.fly4free.pl/wizz-air-poleci-z-katowic-do-dubaju/

Może być z Katowic, jak dla mnie najlepsze terminy to takie w jakich Ty pojechałaś, koniec zimy, bo u nas się przeżyć tego nie da. Mnie to już w styczniu nosiło, a luty to już drapanie pazurów po szybie
Wykańczałam siebie i domowników.
Dobrze, że lubię czytać to zimą ponad 30 książek myknęłam.
popcorn 14:34, 13 kwi 2016

Dla mnie tez może być. W sumie to prawie rok jeszcze, kupować biletów za wcześnie nie ma co.. ale muszę mieć Wasze telefony, jak będzie promocja to będę dzwonić. Trzeba będzie szybkiej decyzji. Musimy tylko jakiś termin wyaproksymować, w tyle osób nie będzie lekko...

AgataP 15:19, 13 kwi 2016

popcorn napisał(a)
Dla mnie tez może być. W sumie to prawie rok jeszcze, kupować biletów za wcześnie nie ma co.. ale muszę mieć Wasze telefony, jak będzie promocja to będę dzwonić. Trzeba będzie szybkiej decyzji. Musimy tylko jakiś termin wyaproksymować, w tyle osób nie będzie lekko...

ja pierdziu, jak zadzwonisz i powiesz że musimy WYAPROKSYMOWAC termin to normalnie się rozłączę hahah
idę ustawiać hortki, nie wiem czy mi ich wystarczy
popcorn 15:22, 13 kwi 2016

zboczenie zawodowe
yolka 16:29, 13 kwi 2016

Rumunia jest piękna, szczególnie Siedmiogród, byłam dawno temu, za czasów Caucesku (pisownia pewnie z błędem).

U mnie właśnie zaczęło grzmieć, ale wciąż nie pada

Podziwiam Twoje zaciętości ogrodowe niesamowite ile ogarniasz
Agacia 17:44, 13 kwi 2016

To co z tym blogiem podróżniczym?
20:31, 13 kwi 2016
czytam o planach na grudzień ...a ja przyszłego tygodnia nie umiem zaplanować....ooo
popcorn 20:47, 13 kwi 2016

Jola, wlasnie Siedmiogrod czyli Transylwanie glownie zwiedzimy
Ogrodek? Jeszcze ogarniam, ogarniam

Dzisiaj wypielilam jedna rabatke i rozlozylam tamze kolejne 50mb linii kroplujacej.

Agatko, bloga nie bedzie z braku czasu. No i nie pamietam wiele procz 3 ostatnich dalszych wyjazdow (Meksyk, Wietnam, SL - bo z nich sa relacje).

Justynko
, planowac mozna Biletow nie kupuje, bo potem plany sie moga posypac. 2-3 mce przed, nie wczesniej.

pozdrawiam Was
butterfly 21:37, 13 kwi 2016

ja mogę od razu podać ci moj nr telefonu i możesz wyaproksymować termin (nowego słowa się nauczyłam )

UlaB, w weekend ci wszystko opiszę
Olili 22:22, 13 kwi 2016

AgataP napisał(a)

ja pierdziu, jak zadzwonisz i powiesz że musimy WYAPROKSYMOWAC termin to normalnie się rozłączę hahah
idę ustawiać hortki, nie wiem czy mi ich wystarczy