Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

babka 11:57, 12 sie 2015

Fajnie, że już jestescie, Ty i Twój piękny ogród
Kuba 11:58, 12 sie 2015

BASIA8 napisał(a)

O Jej - podzielisz się kawałkiem jejku ale niespodzianka - nie skromie zapukam do Ciebie wczesną wiosną super rośnie trawka u Ciebie, domek stworzyłaś jej wygodny.
Nasza rozłąka nie jest długa - 6 tygodni - 4 września Mąż wraca - dla Mnie to wieczność.

oczywiście że się podzielę, tylko znajdż jej miejsce gdzieś z tyłu, bo zasłoni wszystko
widzisz jak czas dla każdego inaczej płynie, 4.09 dla Ciebie wieczność, a dla uczniów tuż tuż, ale to i tak niedługo i radość będzie wielka
Kuba 12:00, 12 sie 2015

babka napisał(a)
Fajnie, że już jestescie, Ty i Twój piękny ogród

Ola ciągle o Tobie myślę jak patrzę na mój jeszcze nieposadzony bluszcz, ale daje radę, liatry już na płocie przekwitły więc dobry czas żeby wziąć się za zmiany, jeszcze muszę upolować gracillimusy i do roboty
Ewa777 12:26, 12 sie 2015

Pięknie w Twoim ogrodzie, aż zastanawiam się skąd ten kryzysik był. Masz tyle pięknych miejsc Po urlopie pewnie inaczej już patrzysz na ogród
babka 12:31, 12 sie 2015

Moje liatry jakieś niewydażone wyrosły, słabo kwitną, już jch nie lubię
Z bluszczem nie poczekasz aż się ochłofzi ?
A wlaściwie to tam masz cień ... to spoko
Luki 12:37, 12 sie 2015

NO no no jak ładnie długo tych zdjęć nie było, ale odpokutowane
Kuba 12:40, 12 sie 2015

Ewa777 napisał(a)
Pięknie w Twoim ogrodzie, aż zastanawiam się skąd ten kryzysik był. Masz tyle pięknych miejsc Po urlopie pewnie inaczej już patrzysz na ogród

rzeczywiście trochę inaczej teraz patrzę na ogród, jak przypomnę sobie że właściwie każda rabata została w tym roku przekopana i posadzona na nowo widzę ile zrobiłam i to mnie cieszy, brakuje mi jednak czasu i cierpliwości ogrodnika, nie przycięłam na czas wrzosów żeby teraz bujniej kwitły, nie zrobiłam żadnych oprysków a szkodniki szaleją, niczego nie nawoziłam a mogłam itd i stąd ciągle niedosyt, myślę o kolejnych zmianach ale to już zostawiam sobie na przyszły rok
Kuba 12:43, 12 sie 2015

babka napisał(a)
Moje liatry jakieś niewydażone wyrosły, słabo kwitną, już jch nie lubię
Z bluszczem nie poczekasz aż się ochłofzi ?
A wlaściwie to tam masz cień ... to spoko

moje też niewydarzone ale te z biedry- takie pojedyncze łodygi, ale dokupiłam też kobolda w donicy i te wyglądały świetnie, ale za to szybciej przekwitły, myślę że warto dać liatrom szansę
Kuba 12:44, 12 sie 2015

Luki napisał(a)
NO no no jak ładnie długo tych zdjęć nie było, ale odpokutowane

taką pokutę mogę odprawiać codziennie, nie wiem tylko jak Wy to wytrzymacie
babka 13:24, 12 sie 2015

Wytrzymamy, ładnego nigdy dość
Dam sznsę moim liatrom, przeca nie wyrzuce Tez są z biedry i myślę że temu takie liche.