Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

MAD 22:31, 11 kwi 2015

Już się wczoraj śliniłam na widok Twoich nowych sprzętów. Przyszłam wyrazić zachwyt. Achhhhhh....
Zagajanka 23:34, 11 kwi 2015

Zakupy są boskie Napisz mi proszę na priva gdzie takie cuda dają Może puszczę oczko do mężusia co za sreberko może mi na kolejna rocznicę sprezentować
Ja dzisiaj też skończyłam cięcie kulek buksowych. Folię podkładałam i przygniatałam drugimi nożycami albo kamieniami. Ale u mnie one głównie w żwirku rosną, więc bez folii bym się popłakała wybierać z kamyczków te ich drobne listki.
Kuba 07:10, 12 kwi 2015

MAD- dzięki ale zachwyty to są u Ciebie
Zagajanka-odpisałam, ogrodniczki mają nietuzinkowe marzenia -ciekawe czy Twój mąż będzie zdziwiony co chcesz dostać-mojego już chyba nic nie dziwi
Kacha123 07:13, 12 kwi 2015

Cześ Ewcia. Jakieś plany ogrodowe, czy niedziela? Pzdrawiam
Kuba 07:21, 12 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)
Cześ Ewcia. Jakieś plany ogrodowe, czy niedziela? Pzdrawiam

Kasia właśnie miałam Cię pytać co Ty już nie śpisz
U mnie raczej niedzielnie, raczej po południu zrobię obchód po włościach żeby wyznaczyć plan prac na jutro. I chyba dzisiaj już spadnie deszcz
Kacha123 07:28, 12 kwi 2015

Kuba napisał(a)

Kasia właśnie miałam Cię pytać co Ty już nie śpisz
U mnie raczej niedzielnie, raczej po południu zrobię obchód po włościach żeby wyznaczyć plan prac na jutro. I chyba dzisiaj już spadnie deszcz

Ja jestem ranny ptaszek - już mam podlane rośliny . Coś tam podłubię dzisiaj, ale bez szaleństw
Kuba 07:33, 12 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)

Ja jestem ranny ptaszek - już mam podlane rośliny . Coś tam podłubię dzisiaj, ale bez szaleństw

sądząc po wpisach na forum to jesteś i nocny Marek i ranny ptaszek to chyba gorączka ogrodowa to powoduje. Ja już też bym leciała do ogrodu ale niedziela to niedziela i trzeba trochę odpocząć
Miłego dnia
Madzenka 09:33, 12 kwi 2015

Ewo myslisz ze bedzie padac?

Ja chyba w tym roku nie będę cieła bukszpanów wiosna... Dopiero uczynię to w czerwcu Nie chce mi się. Ciachne je porzadnie latem aby były zimą ładne. Teraz jakos przetrzymam te poczochrańce
Kuba 09:49, 12 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Ewo myslisz ze bedzie padac?

Ja chyba w tym roku nie będę cieła bukszpanów wiosna... Dopiero uczynię to w czerwcu Nie chce mi się. Ciachne je porzadnie latem aby były zimą ładne. Teraz jakos przetrzymam te poczochrańce

Marzenko jakbym miała takie równiutkie kosteczki jak Twoje pewnie też bym nie cięła. Ja jeszcze jestem na etapie Twojego 2011....
polinka 17:29, 12 kwi 2015

Ewka, macham słonecznie i informuję, że deszczu u mnie nie widać