Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 08:45, 14 lis 2015

inag napisał(a)

Haha Ja też w tym roku okazałam się taka dobroduszna

czego to matka nie zrobi dla dziecka
Kuba 08:46, 14 lis 2015

iwka napisał(a)
Trampolina fajna rzecz, moja ma już chyba z pięć lat, siatkę muszę w przyszłym roku wymienić, bo ta już niebezpieczna była. Córka jak się nudzi to mówi idę poskakać

i to jest jedyny plus, innych nie widzę
Kacha123 08:52, 14 lis 2015

Kuba napisał(a)
Donoszę że w ramach jesienno- zimowego planowania zmian w ogrodzie pod wpływem rodziny zgodziłam się wreszcie na trampolinę w ogrodzie. Poza niewątpliwym negatywnym efektem wizualnym muszą być poniesione też i inne straty, tzn trzeba poświęcić kawałek rabaty a dziecko pozbywa się piaskownicy, ja natomiast zyskuje dozgonną miłość dziecięcia i dumę że potrzeby innych zwyciężyły nad moją egoistyczną potrzebą posiadania dużego pięknego ogrodu Już teraz myślę gdzie by tu wyrwać kawałek trawnika

Ewcia, w Twoim pięknym ogrodzie, to i trampolina będzie dobrze wyglądać
Fakt, dość trudno ją wkomponować w zieleń, ale jaka radość dziecka
A i Ty poskaczesz
Kuba 08:54, 14 lis 2015

Kacha123 napisał(a)

Ewcia, w Twoim pięknym ogrodzie, to i trampolina będzie dobrze wyglądać
Fakt, dość trudno ją wkomponować w zieleń, ale jaka radość dziecka
A i Ty poskaczesz

u mnie ciasno z każdej strony, a jedyne miejsce które wchodzi w grę to takie na którę patrzę z kuchni, salonu i jadalni więc już nic innego nie będzie widać, stratę rabaty zrekompensuję sobie w innym miejscu
Katkak 09:02, 14 lis 2015

Ewcia nie ma się co czarować, ani trampolina, ani jakieś tam huśtawki, czy baseny jakoś spektakularnie w ogrodach nie wyglądają, ale tej radości z szaleństw na nich nie da się niczym innym zastąpić. A ogród jest dla całej rodzinki, dla dzieciaków również, a może i przede wszystkim. Ja obiecałam sobie, że trawnika na środku nie tknę póki dzieciaki są małe. W dodatku stara piaskownica się rozwaliła i synuś się nowej domaga. No i mus zrobić latem . Kupię taką małą, plastikową, przykrywaną. I coś czuję, że uroku ogrodowi nie doda, ale za to ile będzie frajdy . Pozdrawiam.
Magda70 09:50, 14 lis 2015

Kuba napisał(a)
Donoszę że w ramach jesienno- zimowego planowania zmian w ogrodzie pod wpływem rodziny zgodziłam się wreszcie na trampolinę w ogrodzie. Poza niewątpliwym negatywnym efektem wizualnym muszą być poniesione też i inne straty, tzn trzeba poświęcić kawałek rabaty a dziecko pozbywa się piaskownicy, ja natomiast zyskuje dozgonną miłość dziecięcia i dumę że potrzeby innych zwyciężyły nad moją egoistyczną potrzebą posiadania dużego pięknego ogrodu Już teraz myślę gdzie by tu wyrwać kawałek trawnika

No kochana ależ decyzja!
Malgosik 10:58, 18 lis 2015

Kuba napisał(a)

ładne masz te cyprysiki
moje kurka zielone
czy przysiadacie czasem na tym murku?
Kuba 12:35, 18 lis 2015

Katkak napisał(a)
Ewcia nie ma się co czarować

Podpisuję się pod tym co napisałaś dwiema rękami ogród ma być dla całej rodziny a że każdy ma inną wizję
Kuba 12:36, 18 lis 2015

Magda70 napisał(a)

No kochana ależ decyzja!

Kuba 12:39, 18 lis 2015

Malgosik napisał(a)

ładne masz te cyprysiki
moje kurka zielone
czy przysiadacie czasem na tym murku?

Nie przysiadamy bo wiecznie w biegu jesteśmy
Podobno narcyzy mi kiełkują ale jeszcze nie widziałam