Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kacha123 20:54, 13 kwi 2016

Ewcia, wracaj szybciutko do zdrowia! Buziaki!
Kuba 09:16, 14 kwi 2016

BASIA8 napisał(a)

Znalazłam Kochana bez problemu na allegro Zdrówka życzę nie dziwne że Masz dosyć chorób Buziaki ślę.
Swoją drogą też myślę o zakupie Gieni do ogródeczka co by Susanka jedynaczką nie była

Jakie to miłe że tak się troszczysz o Susankę
Ja coś kiepsko widzę że uda się kupić w tym roku Gienusię bo najpierw musiałam nad emem popracować a teraz mnie łóżko wciągnęło
Kuba 09:17, 14 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
Ewcia, wracaj szybciutko do zdrowia! Buziaki!

To zdrowie coś nie chce do mnie wrócić
Zana 09:20, 14 kwi 2016

Ewa czytam, że znowu masz choróbsko. Zdrowia życzę!!! A jak Twój RH, pryskałaś czymś?
eda 09:22, 14 kwi 2016

Kuba napisał(a)

mam wrażenie że sadziłam tu jasnoróżowe tulipany

Ewcia co tam ? czytam że Cię coś męczy daj mu w łeb ! niech idzie sobie do czorta wiosna jest trza się cieszyć tak pięknie u Ciebie zaraz przyjdzie ciepełko to przegoni paskuctwa precz daleko trzymaj się kochana pięknie kwitnąc zaraz będzie wszystko buzioki zostawiam gorące Ewcia z Kuby !!!
Kuba 09:26, 14 kwi 2016

Zana napisał(a)
Ewa czytam, że znowu masz choróbsko. Zdrowia życzę!!! A jak Twój RH, pryskałaś czymś?

Jeszcze nic z nim nie robiłam ale Mazan mi odpisał żeby go wywalić w całości, ziemię zlać wrzątkiem a po kilku dniach środkiem przeciwgrzybiczym, ale wszystko czeka na moje lepsze dni
A w ogóle miałam sen że wyciągałam z ziemi tuje bez korzeni, obudziłam się zlana porem, już chyba nerwicy przez ten ogród dostaję
Kuba 09:29, 14 kwi 2016

eda napisał(a)

Ewcia co tam ? czytam że Cię coś męczy daj mu w łeb ! niech idzie sobie do czorta wiosna jest trza się cieszyć tak pięknie u Ciebie zaraz przyjdzie ciepełko to przegoni paskuctwa precz daleko trzymaj się kochana pięknie kwitnąc zaraz będzie wszystko buzioki zostawiam gorące Ewcia z Kuby !!!

Dzięki Kochana
Widziałam kolorki na Twoim ranczo ale przez depresję łóżkową się nie odezwałam
Zana 09:31, 14 kwi 2016

Tuje bez korzeni???? No błagam, toć to chyba niemożliwe. Sen koszmar, Ewa wyluzuj. Dzięki za info o rh, chyba też tak będę musiała zrobić.
eda 09:31, 14 kwi 2016

nie martw się myśl pozytywnie i wygrzewaj się my poczekamy i myślimy buziaków moc leci do Ciebie
Kuba 09:32, 14 kwi 2016

Zana napisał(a)
Tuje bez korzeni???? No błagam, toć to chyba niemożliwe. Sen koszmar, Ewa wyluzuj. Dzięki za info o rh, chyba też tak będę musiała zrobić.

Pokazywałaś swojego rh? Może to nie to...