Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 14:35, 14 cze 2016

BASIA8 napisał(a)

Hej Kochana Pięknie u Ciebie - miło się spacerowało - miło siedziało na ławeczce, ale niestety czas wracać do pracy. Pozdrawiam.

Ech praca... a kiedy urlop? Mnie już tylko ta myśl trzyma na nogach
Kuba 14:39, 14 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Piękna poranna sesja, taki ogród zdaje się być wyciszony i trawnik masz idealny.

A wiesz że mi się wydaje że mój ogród jest rozkrzyczany ale różne odcienie zieleni z limonką na czele, dużo czerwonego koloru nadają mu bardzo energetyczny charakter- niewiele już zostało ze stonowanego ogrodu projektantki
Kuba 14:40, 14 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
ależ u Ciebie przepieknie

czy to modrzew ???

powiedz mi jak ciąć miłorzeba ??? bo moje maja taki jeden długi wypust - taką najdłuższą gałązkę czy to sie przycina czy zostawić jak a`la przewodnik ???

To modrzew
Z cięciem miłorzęba nie mam żadnych doświadczeń ale jeśli jest szczepiony to raczej utnij
Kuba 14:41, 14 cze 2016

ewa004 napisał(a)
Posiedzę jeszcze na ławeczce......

A proszę bardzo
Kuba 14:42, 14 cze 2016

inag napisał(a)
Nie wiem który grujecznik bardziej mi sie podoba. Mam zagwozdkę Oba mają coś w sobie.
Pięknie u Ciebie!

Mi się Rotfuchs wcale nie podoba ale to mi może kiedyś zmienię zdanie
Kuba 14:45, 14 cze 2016

Kacha123 napisał(a)
Ech! Tym razem ja wypiłam samotnie kawę Pozdrowienia zostawiam.

Wybacz ale z niczym nie mogę zdążyć, żeby zrobić coś muszę zrezygnować z czegoś innego, wnerwia mnie to więc zaczynam trenować sztukę robienia dwóch rzeczy naraz ale nie wszystko się da
Kuba 14:48, 14 cze 2016

Atena napisał(a)
Hej Ewuś
pospacerowałam po Twoim porannym ogrodzie i jak zawsze jestem pod mega zachwytem....wszystko takie wypielęgnowane a fotki super.
Którego grujecznika byś poleciła ? Bo przymierzam się do zakupu.

Zachwyty przesadzone mocno ale dziękuję
Jak dla mnie zdecydowanie ładniejszy jest grujecznik bezodmianowy- za jasny kolor liści, ich lekkość i lekki szelest na wietrze, czerwone ogonki i zapach jesienią
lindsay80 14:56, 14 cze 2016

Kuba napisał(a)

A wiesz że mi się wydaje że mój ogród jest rozkrzyczany ale różne odcienie zieleni z limonką na czele, dużo czerwonego koloru nadają mu bardzo energetyczny charakter- niewiele już zostało ze stonowanego ogrodu projektantki

Ja inaczej to odbieram, może przez ten otaczający starodrzew, który sprawia, że ogród jest nim jakby otulony, taki zaciszny.

A jak Twoje Artemis, pachną - w końcu kupowane od tego samego sprzedawcy, więc powinny, skoro moje tak?
lindsay80 14:56, 14 cze 2016

Kuba napisał(a)

Ja inaczej to odbieram, może przez ten otaczający starodrzew, który sprawia, że ogród jest nim jakby otulony, taki zaciszny.

A jak Twoje Artemis, pachną - w końcu kupowane od tego samego sprzedawcy, więc powinny, skoro moje tak?
Kuba 15:02, 14 cze 2016

lindsay80 napisał(a)

Niestety nie pachną nic a nic na tyle kwiatów żaden nie wydziela zapachu