Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Anda 16:11, 26 cze 2016

Fota z mgiełką wodną prześliczna. Pięknie masz w ogrodzie. Lubin znów zakwitł a czosneczkiem zaczęły sie rumienić
Moje kondolencje, dopiero przeczytałam o Twojej stracie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 21:40, 26 cze 2016

Składam wyrazy współczucia Ewuś
BASIA8 08:45, 27 cze 2016

Kuba napisał(a)
Trochę zdjęć starszych i dzisiejszych

Ewuś piękna focia
Ja w sobotę też szalałam w ogródeczku - pobudka o 4 rano i ostre działanie - muszę koniecznie foteczki zrobić i pokazać co udało się zrobić. Chłopaki przed 9 wstali więc czasu było oj było
Jutro i w środę mam urlop - plan też jest - zanim Mąż do pracy pojedzie to Ja o 4 planuję wstać - Mąż ma szkolenie i na 9 jedzie zamiast na 6 - bardzo Mnie ten fakt cieszy.
Pewnie ładnie widać początki oczyszczonego rowu?
Pozdrawiam Serdecznie i Moc Buziaków ślę.

zaczęło się czyszczenie rowu- narazie zrobione 2 metry
Kuba 07:36, 28 cze 2016

Madzenka napisał(a)
U mnie konwalniki zaczeły rosnąć i tak dziwnie sterczą pionowo, ale chyba sie w nich zakochałam. Jedno jest pewne po zimie będe je golić na łyso i czekac na nowe liscie

Jeszcze nie zdecydowałam czy się polubimy bo mimo że wyjątkowe w swej urodzie to kolor mają trudny do zestawienia z innymi roślinami, ale są świetne do zadaniania i takie miejsca zamierzam nimi obsadzić
Kuba 07:38, 28 cze 2016

Anda napisał(a)
Fota z mgiełką wodną prześliczna. Pięknie masz w ogrodzie. Lubin znów zakwitł a czosneczkiem zaczęły sie rumienić
Moje kondolencje, dopiero przeczytałam o Twojej stracie.

Dziękuję Ewuniu
Łubin mi zrobił niespodziankę, już go miałam spisać na straty a tu nawet kolor fajnie się zgrał z różami
Kuba 07:38, 28 cze 2016

babka napisał(a)
Składam wyrazy współczucia Ewuś

Olu dziękuję
Kuba 07:41, 28 cze 2016

BASIA8 napisał(a)

Też bym chętnie wyszła na pole o czwartej ale na razie muszę odespać cały rok wczesnego wstawania ale też lubię tę porę na wszelkie prace
Zana 07:54, 28 cze 2016

Dzień dobry Ewa! Dawno u Ciebie nie byłam, a tu taka przykra wiadomość. Bardzo współczuję.

Zdjęcie z mgiełką magiczne. Twoją szwedzka królowa piękna! I na tawułki trafiłam, świetny kolorek się zapowiada. Mam teraz jazdę na tawułki. Pokazuj więcej ogrodu, masz przecież tak ładnie. Szerszych kadrów mi brakuje. Cmok.
Kuba 08:14, 28 cze 2016

Zana napisał(a)
Dzień dobry Ewa! Dawno u Ciebie nie byłam, a tu taka przykra wiadomość. Bardzo współczuję.

Zdjęcie z mgiełką magiczne. Twoją szwedzka królowa piękna! I na tawułki trafiłam, świetny kolorek się zapowiada. Mam teraz jazdę na tawułki. Pokazuj więcej ogrodu, masz przecież tak ładnie. Szerszych kadrów mi brakuje. Cmok.

Anula trudno o szersze kadry bo nie ma gdzie się rozpędzić, ogród mały, z zachwaszczonym rowem przez całą długość, płot w fazie rozsypki ale i wymiany itd na szersze kadry ciągle nie mogę sobie pozwolić
Konieczki 09:48, 28 cze 2016

Powodzenia
Wiesz że wpadłaś w oko mojej czterolatce