Asia Ty sobie słownik włącz w komorce bo ja mam tu ciagle łamigłówki co piszesz. Najwyzej będzie ci zmieniał jak mi żwirek na zwierzak
Pozdrawiam porannie
Zmieniłam pracę i 3/4 dnia nie ma mnie w domu, więc nic ambitnego nie planuję, bo strasznie mnie ta nowa praca czasowo angażuje, m.in dlatego też nie było mnie tak długo tutaj.
W pierwszej kolejności musze zając się ratowaniem mojego ubiegłorocznego tarasu - coś się z nim dzieje złego - wygląda tragicznie - jest szaro-buro-zielonkawy, a wykonawca, z którym bylismy umówieni "na gębę" mówi, że to wina impregnatu 3v3, a ja mam wątpliwości, czy drewno było dobrze zabezpieczone przez grzybami...
Cześć Asiu, jak tam mała? Mam nadzieję, że już dobrze.
Jakby się dało ukorzeniać patyki z róż, to byś miała szpaler artemis z tego cięcia Ale piękny krzak trzeba przyznać.
A jakie będzie ciurkadełko? Masz jakieś inspiracje, bo ja z tych ciekawskich.
Marzeno od kiedy napisalam zamiast Malkul makulatura juz slownika nie uzywam.przepraszam za brak malych liter,nadmierne kropki,braki spacji i inne ale zawsze pisze w pospiechu i robiac setki innych rzeczy i jeszcze na telefonie.postaram sie pilnowac
o tarasie czytalam.nie zazdroszcze i przyznam sie ze ciesze sie ze nie mam drewna.jesli pomalowaliscie wlasciwie a drewno bylo od wykonawcy to bym tego tak nie zostawila na pewno
Ma zdecydowanie i ma już ostre plany na tył działki-ja w tym roku z tyłem odpuszczę.
Chciałam się Ciebie jeszcze zapytać o donice z Polnixu (bo chyba dobrze doczytałam, że takie masz)-jak je oceniasz??Szukam czegoś udającego beton architektoniczny na schody wejściowe i bardzo mi się spodobały.
Dziekuje.juz lepiej.
Wlasnie wczoraj myslalam o Twojej demolce.
Inspiracje mam ale to jeszcze piesn przyszlosci wiec nie ma co pokazywac
A artemis faktycznie spore porosly-bo mam dwie.i choc do roz jestem bardzo sceptyczna to je bardzo lubie.
Dziekuje.juz lepiej.
Wlasnie wczoraj myslalam o Twojej demolce.
Inspiracje mam ale to jeszcze piesn przyszlosci wiec nie ma co pokazywac
A artemis faktycznie spore porosly-bo mam dwie.i choc do roz jestem bardzo sceptyczna to je bardzo lubie.