Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Kuba 08:46, 16 kwi 2016

śliczny tulipanowy potoczek pewnie nie mam co pytać o inne kolory tulipanów
ciekawa jestem kwitnięcia ślidośliw, nigdy nie widziałam a zapowiadają się nieżle

aaa, i przypomniałaś mi swoim zdjęciem że miałam poczytać o kłosownicy
Mala_Mi 09:39, 16 kwi 2016

Słowo pisane przelatuję.. brak czasu na literature.. ale graby widizałąm i rzekę.. tulipkową widziałam..super to wygląda
nawigatorka 14:56, 16 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
Jaka mikoryze kupiłaś Asiu pod te graby? Wiem, że dla różnych gatunków jest dedykowana, ale do drzew liściastych też jest?

Juz pokaxuje Edyto.jak na zawolanie robulam dzis fotke by pokazac jak to wyglada-mam mikoryze do drzew lisciastych.tuba starcza na 5 duzych drzew.zawartosc tuby rozpuszcza sie w wodzie a nastepnie pistoletem wstrzykuje w obrebie zewnetrznej strefy korzeni.
nawigatorka 14:59, 16 kwi 2016

Kuba napisał(a)
śliczny tulipanowy potoczek pewnie nie mam co pytać o inne kolory tulipanów
ciekawa jestem kwitnięcia ślidośliw, nigdy nie widziałam a zapowiadają się nieżle

aaa, i przypomniałaś mi swoim zdjęciem że miałam poczytać o kłosownicy
to pochopna ocena mam jeszcze czarne, i fioletowe w donicy

Tez jestem ciekawa ja tez niebwidzialam,te w wazonie juz juz jutro powinny pokazac kwiaty.drzewom tez niewiele brakuje.

A planujesz klosownice?
nawigatorka 15:00, 16 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)
Słowo pisane przelatuję.. brak czasu na literature.. ale graby widizałąm i rzekę.. tulipkową widziałam..super to wygląda

Nawet M zdziwil sie Twoja milo wizyta.tym bardziej ze wiemy na zbyt krotka dobe cierpisz
nawigatorka 15:01, 16 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)

Nawet M zdziwil sie Twoja milo wizyta.tym bardziej ze wiemy na zbyt krotka dobe cierpisz
nawigatorka 15:12, 16 kwi 2016

Mialo byc fotek wiecej ale po pieknym dopoludniowymbsloncu orzyszedl gwaltowny deszcz...

Ale graby obfocilam.brakuje im jeszcze nowej kory i podpor ale posadzone sa.udalo sie tez bez ruszania bukszpanow.

Zdjelam ecobordy wewnatrz poszczegolnych prostokatow i usunelam kamien.bedzie sama kora.za duzo sie tam jak dla mnie dzialo.

Eksmitowana ostatnia wisnia dostala druga szanse i rosnie teraz niedaleko domku ogrodnika i piaskownicy dziewczyn.zobaczymy co z nia bedzie.

I stwierdzam ze wisnie mialy calkiem ladne korzenie,szeroko rozrosniete.przepuszczamy wiec ze przyczyna obumierania wisni nie bylo miejsce a jakas zewnetrzna choroba lub feler drzewek.

Choc trzeba bedzie troche grzebac w kostce ale graby dostana pewnie nawadnianie.

nawigatorka 15:12, 16 kwi 2016

Wam tez nie dzialaja powiadomienia?
polinka 15:12, 16 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Wlasnie M mi powiedzial ze malo sie na naszym wątku dzieje...

Mało?? Pędzicie jak burza ze wszystkim

polinka 15:15, 16 kwi 2016

Śliczny masz przedogródek! Zielone graby będą kropką nad i

Powiadomień i u mnie brak.