Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 23:30, 17 cze 2015

Mathildis napisał(a)

piękny kolor ma ta róża...

To prawda.dość niezwykły.bałam się ze będzie to jednak róż ale nie.i budowa kwiatu ciekawa i pachnie....jak róża
nawigatorka 23:34, 17 cze 2015

Mathildis napisał(a)
Powiem całkiem szczerze, że choć u siebie takiego rozwiązania bym nie zastosowała, to przy Twoim domu baaaardzo mi się podoba...

Dziękuję.
Wiadomo że nie do każdego stylu jest to najlepsze rozwiązanie.np u mnie skarpy by chyba nie pasowaly bo jak je "urządzić" geometryczne,minimalistycznie?

Jeszcze dodam co do funkcjonalności-u mnie rosną tam celowo rośliny o małych zapotrzebowaniach wodnych by nie biegać z wężem- głównie lawenda i kostrzewa,ale też inne trawy i bukszpany sobie radzą jedynie z tym co spadnie im z nieba.jedynie bardziej bogate jest najwyzsze pietro bo ono jest zaraz pod dużym oknem jadalni.
Mathildis 00:34, 18 cze 2015

no właśnie a do mojego lasu chyba nie bardzo geometryczne linie
Ensata 08:59, 18 cze 2015

Pokazywałam wczoraj M, Wasz żagiel, wez mi powiedz jeszcze raz. Jak pada, to woda się nie zbiera? Macie z boku dziurki do mocowania, czy tylko na boku? Kurcze, ja zwariuję z tym zadaszeniem
lorka 09:09, 18 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

Jeszcze dodam co do funkcjonalności-u mnie rosną tam celowo rośliny o małych zapotrzebowaniach wodnych by nie biegać z wężem- głównie lawenda i kostrzewa,ale też inne trawy i bukszpany sobie radzą jedynie z tym co spadnie im z nieba.jedynie bardziej bogate jest najwyzsze pietro bo ono jest zaraz pod dużym oknem jadalni.

ale za to jak rosną.. połączenie lavendy i kostrzewy zapiera dech..
Magdalena25 09:21, 18 cze 2015

Niesamowicie Jestem zachwycona donicami i ich obsadzeniem. Pozdrowionka
nawigatorka 09:59, 18 cze 2015

Ensata napisał(a)
Pokazywałam wczoraj M, Wasz żagiel, wez mi powiedz jeszcze raz. Jak pada, to woda się nie zbiera? Macie z boku dziurki do mocowania, czy tylko na boku? Kurcze, ja zwariuję z tym zadaszeniem

Nasz żagiel jest pod kątem wiec woda nie zalega. Poza tym on jest z takiego materiału ze przepuszcza duży deszcz. Przymocowany jest tylko w narożnikach za oczka które ma fabrycznie.
nawigatorka 10:02, 18 cze 2015

lorka napisał(a)

ale za to jak rosną.. połączenie lavendy i kostrzewy zapiera dech..

Do dobre połączenie jeśli chodzi o potrzeby i kolory.choć u mnie kostrzewa tak powrócili rośnie.ale może to dobrze.dzięki za miłe słowa.
nawigatorka 10:03, 18 cze 2015

Magdalena25 napisał(a)
Niesamowicie Jestem zachwycona donicami i ich obsadzeniem. Pozdrowionka

Bardzo takie słowa motywują.dziękuję
Efffa 10:47, 18 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
my tez z tych nudnych.imprezy to najwyżej u nas i to max do 23 ziewamy i goście wiedzą że pora spać

padłam ze smiechu, chciałabym widziec te ziewanie przy gościach i ich reakcje.Ty z tych nudnych? Raczej mi to do Ciebie nie pasuje...