Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 19:31, 11 lip 2016

Rowno za miesiac urodziny mlodszej wiec dzis pierwsze prace nad prezentem. Trzylatka juz zasluzyla na wlasne biurko jeszcze tylko malarnia i blat i gotowe
Makao_J 23:22, 11 lip 2016

Super - ciekawa jestem efektu. Sama spawałaś?
nawigatorka 08:19, 12 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Super - ciekawa jestem efektu. Sama spawałaś?
nie nie sama.chyba jeszcze nie umiem.
Marta 08:30, 12 lip 2016

Fajne biurko się zapowiada, pomysły masz the best
nawigatorka 08:33, 12 lip 2016

Marta napisał(a)
Fajne biurko się zapowiada, pomysły masz the best
a to wszystko z oszczednosci i dziwnego gustu na razie koszt to 34 zl
katiaxx 08:52, 12 lip 2016

Asia ja w sprawie hortek - ile limelight będa mieć obwodu ? - założyłam metr i nie wiem czy nie za mało ...

Poza tym piękne zakupy, ja już mam dość sadzenia, dosadzam rozplenice i finito na ten rok.
nawigatorka 09:21, 12 lip 2016

katiaxx napisał(a)

Asia ja w sprawie hortek - ile limelight będa mieć obwodu ? - założyłam metr i nie wiem czy nie za mało ...

Poza tym piękne zakupy, ja już mam dość sadzenia, dosadzam rozplenice i finito na ten rok.

Pytasz i obwod czy srednice?
Powiem Ci tak; ja sadzilam limki co 1,6 metra.to chyba najwiekszy na forum zastosowany dystans ale mam na to miejsce to raz,dwa mysle ze i tak sie kiedys polacza bo teraz po 2 latach przerwa miedzy nimi wynosi ok 50 cm.Olka sadzila chyba co metr.ale mysze przyznac ze one u mnie dobrze rosna a obserwuje na forum ze nie zawsze i nie u kazdego tak jest.

Dosc sadzenia?
Ja akurat to lubie.gorzej z przygotowaniem terenu ja tez powoli jesli chodzi o rosliny koncze.jeszcze tylko czekam ma przesylke powojnikow,cebulowe i to chyba na tyle.wiecej prac nawierzchniowych nam zostalo i takich architektonicznych.
Konieczki 09:38, 12 lip 2016

nawigatorka napisał(a)

Dosc sadzenia?
Ja akurat to lubie.gorzej z przygotowaniem terenu ja tez powoli jesli chodzi o rosliny koncze.jeszcze tylko czekam ma przesylke powojnikow,cebulowe i to chyba na tyle.wiecej prac nawierzchniowych nam zostalo i takich architektonicznych.

No i tego Ci cholernie zazdorszczę. Ja tak naprawdę przygode zaczynam - bo wszystko od nowa, no i mam nadzieję ze już mi się wizja nie zmieni. Najgorsze jest to że u mnie teraz czasu brak i kasy (kurde taras będzie mnie kosztował z donicami i schodami- te na przyszły rok dwa razy tyle niż zakładałam) - ale bedzie i nie biadolę.
Przesyłki gratuluję (Łukasz nie znam Cię a już lubię ) ja dziś musze się przyznac wykopywałam stipę z gruntu, bo komuś obiecałam a w doniczkach sie usłchło no i dostał najdorodniejsze kępki - mam nadzieję że się przyjmą.
Za prace nawierzchnionowo-architktoniczne trzymam kciuki

Rano godzinę podlewałam ogród - a teraz idzie burza

Całusy
nawigatorka 09:51, 12 lip 2016

Konieczki napisał(a)

No i tego Ci cholernie zazdorszczę. Ja tak naprawdę przygode zaczynam - bo wszystko od nowa, no i mam nadzieję ze już mi się wizja nie zmieni. Najgorsze jest to że u mnie teraz czasu brak i kasy (kurde taras będzie mnie kosztował z donicami i schodami- te na przyszły rok dwa razy tyle niż zakładałam) - ale bedzie i nie biadolę.
Przesyłki gratuluję (Łukasz nie znam Cię a już lubię ) ja dziś musze się przyznac wykopywałam stipę z gruntu, bo komuś obiecałam a w doniczkach sie usłchło no i dostał najdorodniejsze kępki - mam nadzieję że się przyjmą.
Za prace nawierzchnionowo-architktoniczne trzymam kciuki

Rano godzinę podlewałam ogród - a teraz idzie burza

Całusy
wiem ile kosztuja mury.my zaoszczedzilismy na pracy bo M robil wszystko sam ale i tak sporo tego bylo.

Lukasza znac trzeba
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3386-ogrodowa-przygoda-lukasza

U nas burze od wczoraj wiec solidnie podlalo i to cieszy.tego tez Tobie zycze.milego dnia Asiu
Jagodaa 09:57, 12 lip 2016

Oooo, biżut ja mam cale pudlo kamieni, srebrnych dodatkow, koralikow itp i jakoś nie mam czasu do tego wrocic, a calkiem fajne naszyjniki i bransoletki mi wychodzily. W kolczykach mi nie do konca wychodzily te pentelki do zawieszek bo nie mialam bocianow...

W ogrodzie zielen buchnela, wszystko bardzo podroslo!