Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Konieczki 22:15, 10 sie 2015

Joaśka ależ Ty masz pomysły fajne oczywiście
amelia_b 22:18, 10 sie 2015

no i co tam słychać?ta technika się jakoś nazywała, a musi być idealna ta deska? taka jest fajniejsza, cudna cudny ten wasz ogród
nawigatorka 22:18, 10 sie 2015

Mysza napisał(a)
Super wyszedł napis

aparat zakłamuje nie widać czego nie trzeba. ale dziękuję. rzeczy robione ręcznie nie zawsze sa idealne, ale w tym tkwi tez ich siła i wyjatkowość myślę.
noemi 22:20, 10 sie 2015

Asia , jest za sucho żeby był to grzyb, dziwny ten czarny kolor … a nie ma mszycy ? bo u mnie znów się pojawiła na różach … szpeciele robią liście takie rdzawe od środka … a może to poparzenie słoneczne ?
nawigatorka 22:21, 10 sie 2015

inag napisał(a)
Przestaję do Ciebie zaglądać od dziś! Za każdym razem robisz coś tak pięknego i niesamowicie dopracowanego w każdym calu, że już pojawia się myśl: "też tak chcę!"
Kobieto zakładaj sklep internetowy "made by nawigatorka". Ja będę główną klientką

Z grabami nie pomogę. Nie znam się...

Jak to przestaniesz! zakazuje
z tym dopracowaniem to już pisałam... jak chcesz to rób, przynajmniej spróbuj a jak się uda (a napewno - jesli nie za pierwszym to za drugim razem, albo za...kolejnym) a ile radoch.
główna klientką to juz jesteś
nawigatorka 22:22, 10 sie 2015

Konieczki napisał(a)
Joaśka ależ Ty masz pomysły fajne oczywiście

oj pomysły to ja mam.... a rzeczywistośc je weryfikuje albo mój M.
nawigatorka 22:25, 10 sie 2015

amelia_b napisał(a)
no i co tam słychać?ta technika się jakoś nazywała, a musi być idealna ta deska? taka jest fajniejsza, cudna cudny ten wasz ogród

Pewnie, ze się nazywa - okazało się ze wogóle tak technika istnieje gdy poszukiwałam pomocy jak to zrobić - "transfer druku na drewno" - poważnie co? deska miała wyjść postarzona i niedokładna ale ja widze inne mankamenty ale to juz zostawie dla siebie.

A za miłe słowa o ogrodzie bardzo dziękuję -staramy się
nawigatorka 22:27, 10 sie 2015

noemi napisał(a)
Asia , jest za sucho żeby był to grzyb, dziwny ten czarny kolor … a nie ma mszycy ? bo u mnie znów się pojawiła na różach … szpeciele robią liście takie rdzawe od środka … a może to poparzenie słoneczne ?

tylko te zmiany to juz jakiś czas są. Mszycy nie ma. Poparzenie możliwe tylko jak pisałam to nie pojawiło się teraz. Wydaje mi się nawet, że w ubiegłym roku w jednym miejscu takie były te liście.
noemi 22:30, 10 sie 2015

to nie mam pomysłu co im może być … zawsze jeszcze sprawdzam korzenie … czy tam się nic nie dzieje … napisz w wątku o chorobach grabów … może ktoś pomoże …
amelia_b 22:30, 10 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Pewnie, ze się nazywa - okazało się ze wogóle tak technika istnieje gdy poszukiwałam pomocy jak to zrobić - "transfer druku na drewno" - poważnie co? deska miała wyjść postarzona i niedokładna ale ja widze inne mankamenty ale to juz zostawie dla siebie.

A za miłe słowa o ogrodzie bardzo dziękuję -staramy się

coś kojarzyłam, czytałam o tym jak chciałam zrobić przed Bożym Narodzeniem nadruki na poduszki, tylko że ja mam stara atramentówkę, a z tego co pamiętam to laserówką się to robi i chyba czymś potem kartki moczy żeby przeszło, nie nitro przypadkiem? ale udało mi się gazetami bombki poobklejać z napisem wesołych świąt po norwesku