Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Juzia 22:23, 11 lip 2017

No to chyba i ja zacznę...bo na gnojówki czy inne dolistne zbytnio czasu już nie mam
nawigatorka 22:25, 11 lip 2017

Juzia napisał(a)
No to chyba i ja zacznę...bo na gnojówki czy inne dolistne zbytnio czasu już nie mam
ja dolistnie daje florowit. uzywam tego baniaczka do magicznej sily i nawet duży ofgród da się tak "opryskac"
Magda70 22:25, 11 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
nic nie robie nie mieszam nie podlewam. staram sie jedynie gdy deszcz zapowiadaja ale nie zawsze się udaje stosuje to od 3 lat 3 razy w sezonie. w marcu maju i lipcu albo czasem dwa razy

dokladnie tak samo robię. merdam jeszcze dlonią aby troszkę bardziej pod kore granulki się dostaly

nawigatorka 22:39, 11 lip 2017

Magda70 napisał(a)

dokladnie tak samo robię. merdam jeszcze dlonią aby troszkę bardziej pod kore granulki się dostaly

ja jak mi się chce ale to nieczęsto
nawigatorka 22:43, 11 lip 2017

kurcze glowie się nad ta kłosownica pod brzozami...
miaja tam być byliny i jeden rodzaj traw. Ssporo tej kłosownicy tam już mam. i ekonomiczna zjest i sybko startuje....zastanawiam sie tylko czy nie za bardzo smieciowa. bałaganiarska i do ciecia w sezonie.... help
kasia_c 23:30, 11 lip 2017

nawigatorka napisał(a)

a gdzie miałam dzwonic?
rozchodniki sadzone w 2015 roku z pojedyńczych gałącek. sama nie wierze gdy na nie patrze. ale one wiedzą, że je uwielbiam.
jarzmianke rozsiewam namiętnie. i to są siewki. gdybym dała je na docelowe miejsce zaraz bym je zadeptała. może tu podrosną.

Miało być dzieliłaś a nie dzwoniłaś. Coś słownik mnie oszukuje. A kiedy zbierałaś nasiona. Wysiewałaś już wcześniej? Roślinki powtarzają cechy rośliny matecznej?
nawigatorka 23:37, 11 lip 2017

kasia_c napisał(a)

Miało być dzieliłaś a nie dzwoniłaś. Coś słownik mnie oszukuje. A kiedy zbierałaś nasiona. Wysiewałaś już wcześniej? Roślinki powtarzają cechy rośliny matecznej?
nie zbierałam. Gdy przekwitaly pozwalałam im się rozsiac albo sama im w tym pomagałam. Nie wiem jak jest z różowymi i bordowymi ale białe powtarzają cechy.
Johanka77 07:23, 12 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
ale ktora?

Hortensja
leon60 07:29, 12 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
kiedyś robiłam i uschła. Ale teraz brałam kawałki z korzonkami i obcinalam liscie na maxa i już rosnie. Na 30 chyba trzy wypadły.

zatem muszę spróbować
AngelikaX 07:59, 12 lip 2017

Ale potfffory dorodne Ci rosną... dobrze im u Ciebie