Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Johanka77 21:10, 13 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
pokazywalam już kiedyś
W nocy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=474
I za dnia
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=476

Zdolni jesteście!
mateuszmichn 01:50, 14 sie 2017

Witam. Nigdy u ciebie nie byłem. Całego wątku nie nadrobię już ale podoba mi się.
Super wyglądają hortensje w takiej ilości.

Dodaje do obserwowanych
nawigatorka 07:18, 14 sie 2017

Johanka77 napisał(a)

Zdolni jesteście!
dzieluje
nawigatorka 07:20, 14 sie 2017

mateuszmichn napisał(a)
Witam. Nigdy u ciebie nie byłem. Całego wątku nie nadrobię już ale podoba mi się.
Super wyglądają hortensje w takiej ilości.

Dodaje do obserwowanych
witaj. Ciesze się zatem ze dotarłes i do mnie hortki uwielbiam. I sadzenie w dużych ilościach tez uwielbiam
Luki 09:09, 14 sie 2017

Nawałnice sierpniowe są straszne, dobrze że bez wielkich strat się obyło.
Po tygodniowym braku prądu mam na stanie agregat zasilający pół domu i już nie raz się przydał
nawigatorka 09:42, 14 sie 2017

Luki napisał(a)
Nawałnice sierpniowe są straszne, dobrze że bez wielkich strat się obyło.
Po tygodniowym braku prądu mam na stanie agregat zasilający pół domu i już nie raz się przydał
dzis wracam do normy i ide ciąć lawendę
kasja83 09:49, 14 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
juz po obchodzie. W nocy u sąsiada drzewo wyłamane linia obok nas leży na ziemi a straż w nocy drzewo usuwała. U sąsiadki 8 metrowa lipa i czereśnia leżą, powyłamywane śliwki poprzesuwamy baloty na polu...
U nas zerwane jedno opierzenia na słupie na tarasie, hortki leżą, umbra leży, pełno gałązek wszędzie, wglebnik zalany. To z grubsza. Spadło 68 litrów.siedzimy w aucie i ładujemy telefony bo na prąd szans nie ma

Kurcze niefajnie....widziałam też wpis Twojego eMa, a i fotki wyglądają złowrogo. Pogoda szalona!
nawigatorka 17:10, 14 sie 2017

kasja83 napisał(a)

Kurcze niefajnie....widziałam też wpis Twojego eMa, a i fotki wyglądają złowrogo. Pogoda szalona!
zycie biegnie dalej. Na szczęście. Oby nie wróciła taka aura a będzie dobrze
babka 09:18, 15 sie 2017

Asiu tak myślałam, że i Ciebie nie ominęła nawałnica. Cieszę się, że nie masz większych strat. U nas ludzie potracili domy bo nadają się tylko do wyburzenia

A przyszłam zapytać w jakich odległościach sadziłaś tę nową Vivę ? I jaką masz odległość dla niej w donicy ?
as1112 10:47, 15 sie 2017

Piękny, stylowy ogród !!!

Jestem w trakcie zakładania rabat u siebie i mam pytanie odnośnie Twojej hortensjowo- grabowej rabaty. Mam chęć na taką Napisz proszę w jakiej odległości masz graby w stosunku do hortek. Czym podsadziłaś graby? Doczytałam, że hortki są od siebie oddalone o 1,6. Za nimi masz jakiś żywopłot? Jakiej szerokości jest ta rabata? Moja ma tylko 1,8.Masz kilka rodzajów grabów więc może doradzisz, który byłby najciekawszy a do tego dobrze osłaniający?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies