Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

kasia_w 22:38, 10 paź 2015

Dobrze ze zostawiasz płyty na tej wysokości. W takim szpitalu to ja bym chętnie polezala

W pobliskiej galerii za Twoja lampę chcą straszna kasę...
Luki 00:03, 11 paź 2015

No wyszło znakomicie z tego co widzę fakturę mają troszeczkę inną od moich. Pięknie to wygląda i ja też zostawiłbym w takiej wersji jak jest, lampa wisi na odpowiedniej wysokości, do tego ostatnia płyta jest z linią podciągu, wszystko trzyma się całości i jest z sensem
nawigatorka 07:37, 11 paź 2015

Madzenka napisał(a)

nawigatorka 07:38, 11 paź 2015

siakowa napisał(a)

Oj tak wyslalas dzieki

nawigatorka 07:39, 11 paź 2015

inag napisał(a)
Ja też bym zostawiła tak jak jest. Wygląda to ciekawiej niż gdyby te płyty miały być do samego końca. Idealnie zgrały się z tym podciągiem i wyglądają jakby zamontowanie ich do takiej wysokości miało być celowe

Widzisz a wyszlo tto zupelnie przypadkiem.nie spodziewalam sie ze wszyscy popra te wersje.
nawigatorka 07:41, 11 paź 2015

kasia_w napisał(a)
Dobrze ze zostawiasz płyty na tej wysokości. W takim szpitalu to ja bym chętnie polezala

W pobliskiej galerii za Twoja lampę chcą straszna kasę...

Haha. To Ci sie udalo
Wiem ile chca za taka lampe.koszt zakupu mojej znacznie nizszy.taki jak wiekszej lampy z Ilei
nawigatorka 07:44, 11 paź 2015

Luki napisał(a)
No wyszło znakomicie z tego co widzę fakturę mają troszeczkę inną od moich. Pięknie to wygląda i ja też zostawiłbym w takiej wersji jak jest, lampa wisi na odpowiedniej wysokości, do tego ostatnia płyta jest z linią podciągu, wszystko trzyma się całości i jest z sensem

Faktura inna bo technika inna-bez foli a z zacieraniem zaprawy.dziekuje Lukasz za wizyte ciekawa bylam Twojej opini bo to dzieki Tobie i Magdzie wzielam sie za tem temat. A dodawalam biala fuge dla bardziej jasnego i szarego koloru
Kuba 07:53, 11 paź 2015

Tylko obrazki oglądam bo opisy robienia cudów które tworzysz dla mnie niezrozumiałe, ale kto wie może i ja kiedyś połknę bakcyla
pokazujesz gdzieś w necie swoje wnętrzowisko, chętnie bym zobaczyla więcej
nawigatorka 07:58, 11 paź 2015

Kuba napisał(a)
Tylko obrazki oglądam bo opisy robienia cudów które tworzysz dla mnie niezrozumiałe, ale kto wie może i ja kiedyś połknę bakcyla
pokazujesz gdzieś w necie swoje wnętrzowisko, chętnie bym zobaczyla więcej

Ogrod juz masz piekny i gotowy wiec moze kiedys z nudy siegniesz po beton nie mam takiego miejsca choc to jest moze pomysl by to wszystko zarchiwizowac.mam jedynie na pinterescie wianki na drzwi,ktore czasem tworze.w wiekszej ilosci.podesle link na priv.
Tess 08:56, 11 paź 2015

Mowę mi odjęło normalnie. Te płyty są boooooooooooskie!
Dziewczyno o Stu Talentach, chylę czoła.

nawigatorka napisał(a)
jesli komuś nie wysłałam przepisu na płyty a prosił to niech się upomni proszę

Nie prosiłam, ale teraz proszę