Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 16:12, 11 sty 2016

Sebek napisał(a)
Lampa z mniszka??? Jakiś abstrakt dla mnie

Kącik wymiata!

Dla mnie tez podziwiam kreatywnośćkocik dziekuje.brakuje mi jeszcze kratownicy na scianie do przypinania ale musza sobie znaleźć jakas w budowlanym bo ta ktora chcialam z I. Podrozala o 100 %
nawigatorka 16:18, 11 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Podziwiam Asiu twoje podejście. Podoba mi się stół - biurko. Czym malowałaś?

Właśnie moje dziecko próbuje mnie przekonać do mebli z palet do jego pokoju ( ma 12 lat). Niestety mąż stolarz nauczony perfekcji w pracy ( drewno na schodach musi być jak pupa niemowlaka ) nie chce słyszeć o naszych pomysłach. Więc M dostaje czasami zlecenia na nasze zachcianki

Maz stolarz... to dopiero jest komfort choc jak widac nie zawsze.powinien sie cieszyc z takiego pomyslu.przeciez nikt tak jak On pieknie oalet nie oszlifuje. Uwazam ze pomysl super bo nastolatki nie dosc ze zklonne do zmian to jeszcze dosc "niszczycielskie" co do mebli.a palet nie bedzie szkoda.jest juz kilka kolekcji producentow mebli wzorujacych sie na paletach... o restauracjach,kawiarniach nie wspominajac.ja mialam do niedawna lawe z palety.
Moje biurko malowane bialym sadolinem.ale mozna tez uzyc delikatnie rozcienczonej faeby akrylowej,by byla polprzejrzysta.
beta 17:18, 11 sty 2016

Juzia napisał(a)

Pokaż

eee tam...Ty masz za bardzo wprawne oko...niedociągnięcia dojrzysz
beta 17:19, 11 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

A ja za kilka dni pierwszy raz bede kladla plytki ozdobne na sciane

super...lubię takie wyzwania...a płytki to jakaś mozaika?
beta 17:21, 11 sty 2016

Luki napisał(a)
Lubie takie podejście, jak się da nawet dużym nakładem pracy to próbować zrobić samemu, biurko bardzo mi się podoba Płytki klei się bardzo łatwo, będzie Ci raźniej bo ja właśnie w trakcie klejenia płytki ciętej z starej cegły rozbiórkowej tylko pozostanie w swoim naturalnym kolorze

to prawda....wbrew pozorom to żadna filozofia...wiem co mówię.,..doświadczyłam
beta 17:23, 11 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Dla mnie tez podziwiam kreatywnośćkocik dziekuje.brakuje mi jeszcze kratownicy na scianie do przypinania ale musza sobie znaleźć jakas w budowlanym bo ta ktora chcialam z I. Podrozala o 100 %

masz może na myśli tą ?

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40291262/....
beta 17:25, 11 sty 2016

też sobie kratownicę wymysliałam u Ameli nad biurkiem...nawet skorzystała bym tej z linka, ale u nas w Ike nie ma....więc jak znajdziesz cos sensownego w budowlanym to daj znać proszę
Iwk4 17:28, 11 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Mąż stolarz... to dopiero jest komfort ...

Asiu, znasz powiedzenie, ze szewc bez butów chodzi.

Nigdy nie starcza czasu dla siebie, wszyscy inni robią źle, niedokładnie, a on czasu nie ma To żaden komfort niestety ...
Tym bardziej, że on jest pracownikiem, nie pracuje na własnej stolarni, więc nie zawsze dostaję to, co zapragnę, ale stół i ławę do kompletu mam. I jestem z tego "własnymi rękami mężusiowymi zrobione" bardzo dumna
nawigatorka 17:29, 11 sty 2016

beta napisał(a)

masz może na myśli tą ?

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40291262/....

Nie otwiera sie ale jesli to taka czarna w 2 czesciach to to ta.ja mam ja do powojnika w ogrodzie i kupilam za 40 :-zl a teraz jest za 80
nawigatorka 17:31, 11 sty 2016

beta napisał(a)
też sobie kratownicę wymysliałam u Ameli nad biurkiem...nawet skorzystała bym tej z linka, ale u nas w Ike nie ma....więc jak znajdziesz cos sensownego w budowlanym to daj znać proszę

Sprawdzilby sie tez fragment takiego panelu ogrodzeniowego.ale to z I ma takie estetyczne dystansowniki.jak cos znajde to dam znac