Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

ewa004 14:53, 11 sty 2016

ooo to czekamy na efekty
Jakie płytki ?pochwal się
nawigatorka 14:54, 11 sty 2016

Juzia napisał(a)

Pokaż

Tu niebezpiecznie jest cokolwiek mowic
nawigatorka 14:55, 11 sty 2016

ewa004 napisał(a)
ooo to czekamy na efekty
Jakie płytki ?pochwal się

Imitacja cegly.w nawiazaniu do prawdziwej cegly ktora mam
jankosia 15:00, 11 sty 2016

To jest faktyczny mniszek czosnek to już nie będzie to samo, myślę że kozibród będzie najlepszy. Właśnie sęk w tym żeby światło było rozpraszane przez puszek. Do lego ledowe światełko podłączone w tym wypadku do bateryjki a ja gdybam jeszcze czy tak wystarczy. To studio robi całe wielkie konstrukcje z tych dmuchawców dla największych światowych marek- tam w głębi portfolio. Mnie właśnie urzekła ta kruchość. Klosz jako zabezpieczenie już mi się nie podoba. Rozważam usztywnienie go klejem w sprayu ale próby glicerynowe też przeprowadzę. Zabezpieczałaś w ten sposób kwiaty może? Bo zastanawiam się czy roślina jest w stanie pociągnąć glicerynę tak daleko jeśli już przekwitła. Pewnie nie
Juzia 15:33, 11 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Tu niebezpiecznie jest cokolwiek mowic

hehe
Luki 15:42, 11 sty 2016

Lubie takie podejście, jak się da nawet dużym nakładem pracy to próbować zrobić samemu, biurko bardzo mi się podoba Płytki klei się bardzo łatwo, będzie Ci raźniej bo ja właśnie w trakcie klejenia płytki ciętej z starej cegły rozbiórkowej tylko pozostanie w swoim naturalnym kolorze
nawigatorka 15:45, 11 sty 2016

jankosia napisał(a)
To jest faktyczny mniszek czosnek to już nie będzie to samo, myślę że kozibród będzie najlepszy. Właśnie sęk w tym żeby światło było rozpraszane przez puszek. Do lego ledowe światełko podłączone w tym wypadku do bateryjki a ja gdybam jeszcze czy tak wystarczy. To studio robi całe wielkie konstrukcje z tych dmuchawców dla największych światowych marek- tam w głębi portfolio. Mnie właśnie urzekła ta kruchość. Klosz jako zabezpieczenie już mi się nie podoba. Rozważam usztywnienie go klejem w sprayu ale próby glicerynowe też przeprowadzę. Zabezpieczałaś w ten sposób kwiaty może? Bo zastanawiam się czy roślina jest w stanie pociągnąć glicerynę tak daleko jeśli już przekwitła. Pewnie nie

Niesamowite.ale ja jakos balabym sie tej nietrwalosci.ale trzymam kciuki i chetnie poczytam o doswiadczeniach. Z suszeniem nie mam doswiadczenia.wiem ze np hortensje suszy sie w cieplym piasku ale mnieszek? Wyzsza szkola.
nawigatorka 15:47, 11 sty 2016

Luki napisał(a)
Lubie takie podejście, jak się da nawet dużym nakładem pracy to próbować zrobić samemu, biurko bardzo mi się podoba Płytki klei się bardzo łatwo, będzie Ci raźniej bo ja właśnie w trakcie klejenia płytki ciętej z starej cegły rozbiórkowej tylko pozostanie w swoim naturalnym kolorze

Dziekuje za biurko.
A co do plytek to na te latwosc licze wlasnie u mnie beda b oczywiscie biale.ale moje prawdziwe cegly przez ponad rok byly "ceglane" ale pozniej je pomalowalam i tak bardziej mi pasuja.
A moze jakas fotke dasz?
Sebek 15:55, 11 sty 2016

Lampa z mniszka??? Jakiś abstrakt dla mnie

Kącik wymiata!
Iwk4 16:11, 11 sty 2016

Podziwiam Asiu twoje podejście. Podoba mi się stół - biurko. Czym malowałaś?

Właśnie moje dziecko próbuje mnie przekonać do mebli z palet do jego pokoju ( ma 12 lat). Niestety mąż stolarz nauczony perfekcji w pracy ( drewno na schodach musi być jak pupa niemowlaka ) nie chce słyszeć o naszych pomysłach. Więc M dostaje czasami zlecenia na nasze zachcianki