To jest faktyczny mniszek czosnek to już nie będzie to samo, myślę że kozibród będzie najlepszy. Właśnie sęk w tym żeby światło było rozpraszane przez puszek. Do lego ledowe światełko podłączone w tym wypadku do bateryjki a ja gdybam jeszcze czy tak wystarczy. To studio robi całe wielkie konstrukcje z tych dmuchawców dla największych światowych marek- tam w głębi portfolio. Mnie właśnie urzekła ta kruchość. Klosz jako zabezpieczenie już mi się nie podoba. Rozważam usztywnienie go klejem w sprayu ale próby glicerynowe też przeprowadzę. Zabezpieczałaś w ten sposób kwiaty może? Bo zastanawiam się czy roślina jest w stanie pociągnąć glicerynę tak daleko jeśli już przekwitła. Pewnie nie
Lubie takie podejście, jak się da nawet dużym nakładem pracy to próbować zrobić samemu, biurko bardzo mi się podoba Płytki klei się bardzo łatwo, będzie Ci raźniej bo ja właśnie w trakcie klejenia płytki ciętej z starej cegły rozbiórkowej tylko pozostanie w swoim naturalnym kolorze
Niesamowite.ale ja jakos balabym sie tej nietrwalosci.ale trzymam kciuki i chetnie poczytam o doswiadczeniach. Z suszeniem nie mam doswiadczenia.wiem ze np hortensje suszy sie w cieplym piasku ale mnieszek? Wyzsza szkola.
Dziekuje za biurko.
A co do plytek to na te latwosc licze wlasnie u mnie beda b oczywiscie biale.ale moje prawdziwe cegly przez ponad rok byly "ceglane" ale pozniej je pomalowalam i tak bardziej mi pasuja.
A moze jakas fotke dasz?
Podziwiam Asiu twoje podejście. Podoba mi się stół - biurko. Czym malowałaś?
Właśnie moje dziecko próbuje mnie przekonać do mebli z palet do jego pokoju ( ma 12 lat). Niestety mąż stolarz nauczony perfekcji w pracy ( drewno na schodach musi być jak pupa niemowlaka ) nie chce słyszeć o naszych pomysłach. Więc M dostaje czasami zlecenia na nasze zachcianki