Koleżanka ma szpaler z mahonii która zrobiła sie jak baba jaga, a i moja też już za wielka. Zapytałam czy można pociąć i stwierdziłam, że niestety ale z mahonii doktoratu nie robiłam Ale znam Irenke A tu nie tylko Irenka wie
Najdorodniejsze hiacynty są pod trawą I siedzą w jednym miejscu już chyba 6 lat ... nie widać ale są olbrzymie.
U mnie dopiero zbierają się do kwitnienia, jak przekwitną to pójdą pod sekator.. dzięki
I lawenda ta te pod sektaro i jeszcze wrzosy. oj .. tylko kiedy
Róże i inne dobro mam w warzywniku.. chyba będę mieć latem róże w donicy .. muszę posadzić bo je trafi Te jeszcze dość łyse, a inne dalej mam całe w liściach
Edit.. patrz jaka Twoja trawka jest śliczna .. znów ją podzielę na więcej
Dziękuję.. tak kolorowo to w tym roku nie ma, bo niestety cebulowych w stosunku do zeszłych lat malutko Praktycznie nic nie posadziłam z cebulowych, a dużo zlikwidowałam.
Forsycja Maluch.. kolejny rok .. miała jeden kwiatek.. dzięki czemu wiem, że to na pewno forsycja.. jak nie zapomnę to opindolę ja na jeża.. od 6 czy 7 lat strajkuje. Czy cięta czy nie...
Dziękuję gościom za wizytę.. ale niestety mam pilne obowiązki, chociaż nie tak fajne jak forum to muszę wrócić do obowiązków.
Trawki łyse, czosnki idą do góry szybko, pąki już widać.