Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

barbara_kraj... 18:53, 23 kwi 2015

Aniu, obcinać kwiatostany Ice Dance? Na razie ciekawie wyglądają te iglice, ale co później?

W kawiatach Kiku chce się zanurzyć twarz.
Olili 20:29, 23 kwi 2015

Ania - paczka rewelacyjna !! Wsadziłam od razu, tylko czy dobrze.....się okaże.
Mam teraz u siebie w ogrodzie troszkę Twojej gliny ,wygrzebywałam ja z doniczki specjalnie ,może zaczaruje też mój ogród i wszystko będzie mi pięknie rosło jak u Ciebie

Tylko w tej doniczce to było coś innego . Co to ?
Olili 20:31, 23 kwi 2015

I jeszcze coś ..te róże Fairy za mną chodzą ..tylko czy nie będzie głupio jak po tej drugiej stronie będą widoczne jałowce płożące golden carpet...
Bogdzia 20:43, 23 kwi 2015

Olili napisał(a)

Mam teraz u siebie w ogrodzie troszkę Twojej gliny ,wygrzebywałam ja z doniczki specjalnie ,może zaczaruje też mój ogród

Ja też dziekuję . Pomyslałam dokładnie tak samo jak Olili ze pomalu bedę zbierac Twoja glinę , może i u mnie sie poprawi?Reszta na pw.
Mala_Mi 20:51, 23 kwi 2015

Olili napisał(a)
Ania - paczka rewelacyjna !! Wsadziłam od razu, tylko czy dobrze.....się okaże.
Mam teraz u siebie w ogrodzie troszkę Twojej gliny ,wygrzebywałam ja z doniczki specjalnie ,może zaczaruje też mój ogród i wszystko będzie mi pięknie rosło jak u Ciebie

Tylko w tej doniczce to było coś innego . Co to ?

Kochana dostałaś ziemię która wogle nie przypomina mojej gliny. To najlepiej urobiona ziemia w szklarni. W ogrodzie tak fajnej już nie mam.. tam jest glina.

A to coś to sławetna werbena Taki mikro prezent, co za 2 miesiące bedzie makro prezentem.. Nie mam na razie jak się odwdzięczyć za dywany to chociaż sadzoneczki ci wsadziłam. Są malutkie, ale nie martw się urosną i to szybko To siewki zeszłoroczne. Duże egzemplarze do kartonika nie weszły.
Bogdzia 20:53, 23 kwi 2015

Piękna ta Twoja Kiku, zachwycajaca.
Olili 21:10, 23 kwi 2015

Jezus Maria to gdzie ja mam tę werbenę wsadzić...??????????

w jakie miejsce w słońce??? bo w cień w sadziłam w pewnej odległości od runianki co by mi się nie pokićkało
Olili 21:12, 23 kwi 2015

No to sobie tej Twojej gliny w ogrodzie nie wyobrażam skoro piszesz ,że to co dostałam to nie "glina"
Olili 21:14, 23 kwi 2015

Odwdzięczyłaś się super ,no może jeszcze tylko kciuki trzymaj co by się przyjęło i przepraszam,ze piszę milion postów zamiast w jednym ale to przez Ciebie bo musiałam dziś sama sadzić i jestem tak przemęczona,że nie wiem czy w ogóle z sensem piszę itd..
malkul 21:22, 23 kwi 2015

wyobrażasz sobie że moja werbena nie przezimowała chyba
ani młodych nie widać
obraziła się na mnie
ale twoje moje morze jeżówek już startnęło