Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Mala_Mi 10:36, 12 cze 2015

dajana napisał(a)
Aniu jeśli chcesz 2 metrowy Serby to z wielką przyjemnoscią podaruje ci 2 sztuki .Zrobię w sobotę zdjęcie abyś widziała jak wyglądają .Zawsze to dwie już dorodne i zdrowe sztuki Policzę miejsca w które muszę je przesadzić i być może wygospodaruje ich więcej Jedyny problem ,a może to nie problem ?to odbiór osobisty u mnie Oczywiście jesienią trzeba je wykopać. Rosną na skarpie wiec wykopanie ich łatwiejsze będzie .Połączymy przyjemne z pożytecznym .Z pewnoscią się przyjmą bo w ubiegłym roku podarowałam 3 sztuki innej koleżance z ogrodowiska i rosną u niej przepiękne. Podoba ci się pomysł?

Podoba się
Może jakaś robotę będę mieć w tamtej okolicy to wezmę osiłków do kopania. A jak nie to przyjadę z mężem. Auto mam. Czymś z ogrodu zawsze mogę się odwdzięczyć
A że się przyjmą to wiem, bo jednego serba oddałam koledze z Forum.. nie wiedziałam, że jednak jodeł nie uratuję Ale rośnie i dobrze
Chyba, że do tego czasu coś się pojawi w moich okolicach..

Mala_Mi 10:37, 12 cze 2015

rozark napisał(a)
naprawdę masz co pokazywać

Ale obrazki się skończyły Pora zrobić nowe

Żółte czosnki

Agawita 10:42, 12 cze 2015

Aniu masz bardzo fajne zestawienia kolorystyczne, spójne i nie gryzące się mimo ogromnej ilości roślin w ogrodzie. A drzewek szkoda... Znając życie coś wymyślisz i bedzie dobrze
Margarete 11:14, 12 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)
Uff skończyłam robotę.. chwilka dla Forum..

Margarete - ogród to nieprzerobiona robota..
Queen ma nietypowy kolor różu.. na foto jest bardziej różowa niż w realu. Z innymi różami się gryzie. Ale to piękna i zdrowa róża..
W pierwszym roku zakwitła dopiero na drugie kwitnienie.. ledwo z szałwii wystawała. Bonice były widoczne, a królowa nie Na słowo, że tu jest.. bukszpan jako wyznacznik wysokości..

Następny sezon już ruszyła. Widać pokrój Comte de Chambord..

W zeszłym roku już zaszlała

A w tym to krzewisko zacne

Dzieki Aniu - już decyzje podjęłam, kupuje królową...
Pozdrawiam i wraca do twoich fotek
Margarete 11:29, 12 cze 2015

Ja tez odkąd mam ogród to nie tnę kwiatów do wazonu, jakoś mi szkoda...kiedys jak nie miałam swoich a byłam z wizyta u kogoś to wręcz "oczekiwała" że zostane obdarowana kwiatmi do wazonu..teraz byłoby mi żal, wszytko jedno czy to tulipany, peonie czy róże.....

Pytanie : czego uzywasz do kulkowania róz np, czym mocujesz w ziemi pedy ?
dajana 11:34, 12 cze 2015

No to super Aniu już się cieszę
Pamajo 13:40, 12 cze 2015

Mam chwilę więc będę oglądać obrazkowe. To aż 38 stron.
Oderwę się na chwilkę od płyt gipsowo-kartonowych, stelaży, kolanek, trójników, sztucerów i tym podobnych cudów. Aha i jeszcze od cuda pod nazwą "kolanostopa", która w żaden sposób nie przypomina tego co sugeruje. Nienawidzę remontów.
Letam oglądać. Papatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Mala_Mi 13:49, 12 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
Aniu kiepską Teściową? Nie wierzę.
Walkaę o formę - Ktoś taki musi wygrac
Bardzo dziękuję

Mam swój charakterek ..... to ciężkie do życia z ludźmi

Walka o formę skutkuje, że czuję iż mam różne mięśnie o których nie miałam pojęcia, że mam Synuś mówił... rób przerwy... odpocznij.. 2 x 15 minut (nie licząc walki 15 minutowej by z powrotem w wodzie wejść w buta!! Niby proste..jak się wie jak te buty się zapina!! Decha pod wodą, dupa pod wodą, a tu sznurki, zapinki i takie tam..

Ale pierwsze koty za płoty

Dla chętnych jak śmiga synuś.. a jak "śmigam" ja ...ha, ha, ha... wszytko z telefonu więc jakość słaba .. Polecam zabawę wszystkim chętnym... Dla tych co jeżdżą na snowboardzie ma być łatwe.. ja nie jeżdżę wiec nie wypowiadam się..

W wolnej chwili znów pojadę się pomęczyć

https://youtu.be/zqRlBpIrZZw
Iggia 14:11, 12 cze 2015

Anka podziwiam Cię za te Twoje wygłupy nad wodą.
Tusiala 14:18, 12 cze 2015

Ta ilość kwitnących kwiatów na roślinach... powalająca
Nie jestem wcale tym zdziwiona bo u Ciebie zawsze było pięknie
w tym roku mi zakwitły naparstnice od Ciebie. Nie spodziewałam się tylko, że będą tak oszałamiająco wysokie, cudne one Jeżówki też mają się dobrze. A winobluszcz trójklapowy dobrze zaczął się wspinać na płot Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies