Na Vivę dnia za mało.. jest tam po prostu cudnie Dlatego dałam linka, nich inni zajrzą bo warto. Viva skromna osoba, mało się produkuje na forum.. i z tego powodu gości tam za mało. A naprawdę warto to obejrzeć.. niech angielskie ogrody się chowają. Oczywiście nie każdy lubi byliny, ale myślę, że nawet ci co nie lubią muszą uznać urodę ogrodu. A ziemia tam licha.. oj licha.. a wszytko kwitnie i rośnie..
Szacunek mam ogromny. Nawet jak u mnie coś po cyce, a u Vivy po dupcie..
szkoda, że kopa dostał tylko w jednym kastrze. Z drugiej strony dobrze że jeden żyje nabieram doświadczenia.. za rok pędzę w szklarni i w czerwcu dopiero do oczka ..
Wiem, że mam napstrzony ogród.. ale tak lubię.. może się nie podobać.. bo może.. są różne gusty. Mnie też czasami pewne miejsca denerwują.. mogą denerwować i innych. Ale ten ogród jest dla mnie.. nie dla innych i ma mi się podobać.. mam w nosie innych opinie. Chyba że konstruktywne.. to korzystam z rad.. lub nie
Ale osobiste wycieczki to już .. porażka i mieszanie Ogrodowiska z programem Maja w Ogrodzie to już poniżej pasa. Taka odważna to niech napisze u mnie na wątku co sobie myśli, a nie wypisuje na Forum dla tych co nie są w temacie.. i kogo to obchodzi? Chyba tylko tych co lubią mącić wodę.
Ja się wcale nie przejmuję anonimami..... anonim to tchórz. Jestem czasami też niezjadliwa bo mówię co myślę.. ale mówię w oczy, a nie poza ..
Po takich wpisach bardziej doceniam przyjaciół, ludzi otwartych.. i nie mam nic do ukrycia.. nie muszę ukrywać twarzy i niczego... i dalej będę robić swoje, będę na forum i będę pokazywać co chcę Nie będę tu anonimem ... jestem tu jako człowiek.
Łukasz.. Viva była rozchwytywana, a co róża to piękniejsza.. wpadliśmy na pomysł, że mogą być kartki z nazwami.. a ja najmniejsza to musiałam na kolanach szperać za kartkami
A od rana latam i zaprzyjaźniam się ze swoim ogrodem Czyli leczę kompleksy
Mój perukowiec też piękny ... szkoda, że tylko jeden..