Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Iggia 09:16, 16 lip 2015

Anek na te zdjęcia tych czosnków,lawendy i rozwarów powiem tylko jedno - WOW
mira 09:28, 16 lip 2015

Jedziemy!!!!!
Mariusz 09:30, 16 lip 2015

Dojrzewam do róż, szukam nazwy tej z poświatą fioletu z Twojej nowej rabatki pod domem. Cofnę się jeszcze do niej kilkanaście stron. Pozdrawiam
Kindzia 09:31, 16 lip 2015

Co Ty opowiadasz, jakiego wariata??? My jesteśmy po prostu z owsikami w tyłku...chociaż Ty bardziej jeszcze trochę
Basia mi w Pęchcinie ostatnio starała się wyliczyć ile nas z tymi owsikami tu jest Dość sporo

Macham, w niedzielę u Irenki będziemy
Urszulla 10:03, 16 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)

Te ze skalniaka możesz sobie zabrać

Bawcie się dobrze...

Bzykowe ujęcia cudowne, dla mnie szczególnie bo kocham fiolet lawendy. Ale takie dzwonki niebieskie też za mną chodzą, nie wiem jaką masz odmianę...ale właśnie wygoglałam sobie że czatuję na brzoskwiniolistne niebieskie bo chcę do tyłu rabaty więc nieco wyższe. Choć dzwonki karpackie niskie też są cudne. A wogóle to podobno w Polsce jest dzwonków 19 odmian

o Pomponelli też warto pamiętać że sprawdzona i niezawodna
Aniu, pozdrawiam- cudowny zawsze Twój wątek

P.S. do mnie spiesz się powoliha.ha muszę dopiero jakieś fotki zgrać u sąsiadki a dziś rażące słońce od rana i nie wiem co z tego wyniknie.
Viola 13:07, 16 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Co Ty opowiadasz, jakiego wariata??? My jesteśmy po prostu z owsikami w tyłku...chociaż Ty bardziej jeszcze trochę

mira 14:51, 16 lip 2015

Aniu dziękujemy Wam za dzisiejsze spotkanie w cudownej aurze kolorowego ogrodu i zapachów my dopiero wracamy bo w bylinowym zabalowalismy
Wspomnienia wieczorem
Mira Marzenka i Rysiek
malgorzata_s... 16:48, 16 lip 2015

Cudne fotki motylkowo bzyczkowe Widzę że Ty tylko gości przyjmujesz
Prowadzisz tzw. ogród otwarty W przewodniku Rzeszowa już jest
Buziolki wielkie
Mala_Mi 17:40, 16 lip 2015

Mariusz napisał(a)
Dojrzewam do róż, szukam nazwy tej z poświatą fioletu z Twojej nowej rabatki pod domem. Cofnę się jeszcze do niej kilkanaście stron. Pozdrawiam

To róża Lawender Flawer Circus. Jak na razie sprawuje się dobrze, a nawet rewelacyjnie.. ale to jej pierwszy rok... . I do tej pory kwiaty trzyma .. jeszcze nie przekwitły. Widzę, że ta seria róż FLOWER CIRCUS faktycznie jest taka by kwitły długo i nie były za wielkie
Teraz tylko jak będzie z zimowaniem..

A to moje szkodniki.... to znaczy nie moje ale w ilościach ogromnych u mnie... w pobliżu mam fundację dla bezdomnych kotów.. Szczytny cel, ale straty mam ja
W zeszłym roku wyczytałam, że mieli 270 kotów.. w tym tylko 119... I dlatego nie jestem ogarnąć wszelkiej maści i kolorów wszystkich futerkowców. W dodatku ostatnie dni gracuje mi kret i nornice.. dwie wielkie rabaty wywalone z bebechami I co mi po tych kotach

Mala_Mi 17:43, 16 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudne fotki motylkowo bzyczkowe Widzę że Ty tylko gości przyjmujesz
Prowadzisz tzw. ogród otwarty W przewodniku Rzeszowa już jest
Buziolki wielkie

O kurcze, nie wiedzialam... ale przereklamowane

Dziś eMuś stanął na wysokości zadania i pocykał focie Bo ja jak zwykle o ty nie pomyślałam.

Jak się dorwę do człowieka to bym zagadała na amen..

Goście byli, więc wnusio sam musiał podlewać cały ogród ... biedak się zmęczył..