Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

chelll 23:24, 29 sie 2015

Byłam (jak o dzień)
marzena 00:45, 30 sie 2015

Ania, dzięki za przemiłe spotkanie, jak zwykle było super
a Muminek oprócz naturalnego swojego uroku, zaciekawienia otaczającym światem jest dzielnym facetem !

zapraszam miło do siebie jak Cię wiatry skierują w stronę mojej 'górskiej' posiadłości !

i Wasza rodzinna fotka na pamiątkę w gościnnym ogrodzie Miry

kasiek 09:38, 30 sie 2015

Ale miałaś super wyprawę U Rysia tez byłam - ogród perfekto niewielki a doprecyzowany na medal - jak u Danusi wszystko idealnie
A u Miry jeszcze nie byłam, ale mam nadzieję że to kwestia czasu bo jej ogród bliski mi w kompozycjach
09:54, 30 sie 2015
lato pod znakiem wypraw ogródkowych tak trzymaj....ale ...ale ....muminek z cyckiem? ...chyba po to żeby babci nie przegadał

PS. do fryzjera nie było po drodze jednak

sylwia_slomc... 10:11, 30 sie 2015

Ania Tobie ciężko w jednym miejscu usiedzieć jak widzę, masz czas pobyć u Siebie, super ogrody zwiedzałaś. Ściskam.
Ps. wszystkie roślinki od Cię żywe, rozplenice przyjęte, werbenka zaczyna kwitnąć
Bogdzia 10:34, 30 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Polewaczki są w każdym ogrodzie

Widac ze wie co z tym zrobic, juz z niego ogrodnik.
Mala_Mi 12:12, 30 sie 2015

Bogdzia napisał(a)

Widac ze wie co z tym zrobic, juz z niego ogrodnik.

Ogrodnik jak się patrzy.. wczoraj mi powyrywał wszystkie pieczarki z trawnika

Ale na razie ma nową fascynację ... samochody.. nie da siego wydrzeć z auta.. a za to mnie mało rodzice wczoraj na suchej gałęzi nie powiesili.. koniec z wchodzeniem do supermarketu bez wrzasku i płaczu

Mala_Mi 13:38, 30 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ania Tobie ciężko w jednym miejscu usiedzieć jak widzę, masz czas pobyć u Siebie, super ogrody zwiedzałaś. Ściskam.
Ps. wszystkie roślinki od Cię żywe, rozplenice przyjęte, werbenka zaczyna kwitnąć

A bo lato leci..i też bym chciała zobaczyć inne ogrody a nie tylko swój Szczególnie, że służbowo miałam być i tak w Tarnowie.. czas na dojazd wliczony w pracę W ogrodzie z Muminkiem nic nie zrobię, bo on zawsze chce tam gdzie ja nie chcę

Jak nie kochać werben.... paź żeglarz u mnie częsty gość..

leon60 13:41, 30 sie 2015

Superowa z Ciebie babcia !
Mala_Mi 13:50, 30 sie 2015

eee_taam napisał(a)
lato pod znakiem wypraw ogródkowych tak trzymaj....ale ...ale ....muminek z cyckiem? ...chyba po to żeby babci nie przegadał

PS. do fryzjera nie było po drodze jednak

Cycek był dla uspokojenia, bo ugryzła go osa w brzuszek
Nie dość, że wyrzynający się ząb to i jeszcze wstrętna osa
Smok jest tylko do spania ..w dnień nie korzysta... ale tu była sytuacja kryzysowa i dla Muminka i dla mnie Na szczęście nie jest uczulony, bo po przemyciu octem i okładach z cebuli zanim wróciliśmy do domu to już niewielki ślad tylko był. Po ugryzieniu cały brzuch był czerwony Oj stresu się najadałam jak diabli.. inaczej się bało o swoje dziecko inaczej o czyjeś.
Ale cebula, fajne ciocie.. i było już dobrze