Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

malgorzata_s... 21:11, 03 paź 2015

No cała babcia Faktycznie tak samo trzyma
Mala_Mi 21:19, 03 paź 2015

ren133 napisał(a)
Pozdrawiam week-endowo

Od pozdrawiam

AlKa 21:30, 03 paź 2015

Fantastyczny pomocnik
21:48, 03 paź 2015
topinambur będziesz wypleniać i wypleniać to nie jest takie proste ...mnie to nie smakuje ale kosztuje 25zł/kg ...ja kupuję makę z topinamburu .....podobno tylko w formie mąki można przechować te bulwy (chyba że w ziemi bo nie przemarzaja ponoć)

szkoda że nie robiłam zdjęć ile topinamburu w okolicy

ale ponoć bardzo zdrowy
eda 21:53, 03 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)

Kasia jest zawsze miłym gościem.. razem z eM tworzą bardzo sympatyczną parę.. Obracanie się wśród pozytywnych emocji zawsze nastraja pozytywnie

Życie codzienne jest coraz cięższe... takie fajne epizody dają trochę energii na zaś..
Dziś ładowałam akumulatory w pozytywną energię.. od jeszcze młodszych....

Ładny dzień, więc robiła lekkie przemeblowanie... brakowało mi ogrodu.. i miałam pomocnika.. pomocnik w cudzysłowu, ale ma dobre zadatki. praca w ogrodzie jest najlepszą zabawą. Jak na FB Eda słusznie zauważyła.. nawet trzymanie narzędzi mamy takie same

tak tak wypisz wymaluj buziaki Aniu ja też dzisiaj troszkę poszalałam i w końcu dobrze się czuję praca w ogrodzie jest nie oceniona nic tak nie koi ...wszystkiego
JulkAd 22:17, 03 paź 2015

Aniu dla Muminka Ty najlepszy ogrodniczy autorytet, to i narzędzia ogrodnicze muszą być tak samo trzymane jak idol trzyma....starszy Muminek rewelacja, a jak młodszy?.... nadal walczy z kolkami? Buziaki
Milka 22:20, 03 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)

Kasia jest zawsze miłym gościem.. razem z eM tworzą bardzo sympatyczną parę.. Obracanie się wśród pozytywnych emocji zawsze nastraja pozytywnie

Życie codzienne jest coraz cięższe... takie fajne epizody dają trochę energii na zaś..
Dziś ładowałam akumulatory w pozytywną energię.. od jeszcze młodszych....

Ładny dzień, więc robiła lekkie przemeblowanie... brakowało mi ogrodu.. i miałam pomocnika.. pomocnik w cudzysłowu, ale ma dobre zadatki. praca w ogrodzie jest najlepszą zabawą. Jak na FB Eda słusznie zauważyła.. nawet trzymanie narzędzi mamy takie same

Ha, ha...naorawde tak samo. Mnie tez brakuje ogrodu, malo jestem, wczoraj ciut praca sue pocieszylam, dzis kino, jutro goscie, a cebule czekaja, bo zmiany chya wiosna zrobie.
Milka 22:21, 03 paź 2015

eee_taam napisał(a)
topinambur będziesz wypleniać i wypleniać to nie jest takie proste ...mnie to nie smakuje ale kosztuje 25zł/kg ...ja kupuję makę z topinamburu .....podobno tylko w formie mąki można przechować te bulwy (chyba że w ziemi bo nie przemarzaja ponoć)

szkoda że nie robiłam zdjęć ile topinamburu w okolicy

ale ponoć bardzo zdrowy

Bardzo i wraca do lask, smak lekko orzechowy, ubiegła jesien tym sie zywiłam.
Mala_Mi 22:43, 03 paź 2015

Pomagier

Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci

Mala_Mi 22:45, 03 paź 2015

Milka napisał(a)

Bardzo i wraca do lask, smak lekko orzechowy, ubiegła jesien tym sie zywiłam.

To jak wykopie to Tobie poślę

Na razie jałowce idą niektóre out... grusze chorują, zawalają przejście. Jałowcom mówię dziękuję.. fajne na rozruch..szybko rosną, niewymagające. W ogrodzie gdzie każdy centymetr na wagę złota są już niewskazane .