Aneta - w radio i w radiu - są to dwie formy poprawne

A wiadomości pogodowo - ogrodowe i tak najlepsze i najaktualniejsze są na Ogrodowisku
Pszczółka - Nigra rośnie, pora chyba docenić to i dać jej jakiego nawozu, czytałam co dziewczyny dają swoim by rosły.. a ja nic
Basiu - tak jak i innym .. praktycznie niczego nie daję.. Jak miałam w kuchni to podlewałam regularnie, jak przekwitły i poszły do biura eMa to podlewałam jak były zwiędłe. Puściły kwiatki to przeniosłam do siebie do biura

Teraz będą miały regularniejsze podlewanie

U mnie prawie wszytko to storczyki , które moczę co 2-3 tygodnie, reszta kwiatków nie ma szans przy takim dbaniu.
Agata - wiosna jest normalna, tylko my jesteśmy nienormalne.. stare ludowe przysłowie mówi "kwiecień plecień co przeplata, trochę zimy trochę lata". I tak też jest. Ale zapowiadają już ciepło.
Gosiu - to już chyba ostatnia przesyłka śniegowa ....
Łukasz, Madrzen - James Galawey - nie znam tego Pana i nie mam go u siebie.. i raczej też już mieć nie będę... muszę upchnąć to co mam

Z różami dwie zimy łagodne to wybujały, ale przyjdzie jedna normalna zima i róże dostaną ogranicznik wzrostu od Matki Natury... do wysokości kopczyka
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.