Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

malgorzata_s... 20:16, 06 kwi 2015

Aniu znowu przesyłkę śniegu dostarczono Buziak
agata19762 21:00, 06 kwi 2015

i po świętach ...
Ania kiedy ta normalna wiosna będzie ???
monteverde 21:21, 06 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Melduję, że wczoraj zakulkowałam różę... jak zakwitnie to chłop mi ją skosi kosiarką.. a mnie utłucze, bo kolczak będzie go atakował.. ale zaryzykowałam..... Witki były 2 metrowe, aż prosiło się o eksperyment z kulkowaniem.
Róża Reine des Violettes

Aniu a czemu tych witek nie przyszpiliłaś do tej ich podpory? końcówki nie moga dotykać ziemi, nie dotykają? Feliks to jest super słodziak, jak go widzę to od razu się uśmiecham
barbara_kraj... 23:00, 06 kwi 2015

Aniu, ja nie wiem, co Ty zadajesz tym skrętnikom, że tak rosną i kwitną, ale cieszę się, że kolor w domu masz.

Felek rozkoszny.
Pszczelarnia 23:05, 06 kwi 2015

Anek, jaką Ty masz piękną tę Nigrę!
ana_art 08:52, 07 kwi 2015

Sebek napisał(a)
Aniu - w radiu mówili, że Twoje magnolie zmroziło I rzeczywiście... Ja nie wiem jak Danusia ogarnia nasze wątki

A czym przymocowałaś róże do ziemi?
dobre, nie że zmroziło ale że w radio mówili
Mala_Mi 09:13, 07 kwi 2015

Cieszę się, że już po świętach.... nawet nie zaglądałam na forum bo wszędzie były tylko życzenia. Bardzo to miło dla właściciela wątku, ale dla zaglądających jest po prostu nudne.. z tego powodu nie zostawiam życzeń u nikogo.

Z braku czasu odpowiem tylko na konkrety..

ana_art 09:16, 07 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Cieszę się, że już po świętach.... nawet nie zaglądałam na forum bo wszędzie były tylko życzenia. Bardzo to miło dla właściciela wątku, ale dla zaglądających jest po prostu nudne.. z tego powodu nie zostawiam życzeń u nikogo.

Z braku czasu odpowiem tylko na konkrety..

mam tak samo
Kuba 09:24, 07 kwi 2015

Witaj Aniu
Czytałam po cichutku o czym się u Ciebie pisze, a tu piękne zdjęcie pięknego klona. Chciałam go mieć ale teraz wiem że muszę go mieć
Pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 09:29, 07 kwi 2015

Aneta - w radio i w radiu - są to dwie formy poprawne A wiadomości pogodowo - ogrodowe i tak najlepsze i najaktualniejsze są na Ogrodowisku

Pszczółka - Nigra rośnie, pora chyba docenić to i dać jej jakiego nawozu, czytałam co dziewczyny dają swoim by rosły.. a ja nic

Basiu - tak jak i innym .. praktycznie niczego nie daję.. Jak miałam w kuchni to podlewałam regularnie, jak przekwitły i poszły do biura eMa to podlewałam jak były zwiędłe. Puściły kwiatki to przeniosłam do siebie do biura Teraz będą miały regularniejsze podlewanie U mnie prawie wszytko to storczyki , które moczę co 2-3 tygodnie, reszta kwiatków nie ma szans przy takim dbaniu.

Agata - wiosna jest normalna, tylko my jesteśmy nienormalne.. stare ludowe przysłowie mówi "kwiecień plecień co przeplata, trochę zimy trochę lata". I tak też jest. Ale zapowiadają już ciepło.

Gosiu - to już chyba ostatnia przesyłka śniegowa ....

Łukasz, Madrzen - James Galawey - nie znam tego Pana i nie mam go u siebie.. i raczej też już mieć nie będę... muszę upchnąć to co mam Z różami dwie zimy łagodne to wybujały, ale przyjdzie jedna normalna zima i róże dostaną ogranicznik wzrostu od Matki Natury... do wysokości kopczyka