Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kulą w płot

Kulą w płot

Psiamama 14:11, 02 wrz 2015

Nie smuć się przyjdziesz to sama zobaczysz będzie wesoło
Enya73 14:12, 02 wrz 2015

Będzie, będzie zabawa, będzie się działo.... i nocy będzie mało
Psiamama 16:42, 02 wrz 2015

Nie mam czym w ogrodzie to pochwalę się czym innym
Mamy z mężem dzisiaj rocznicę męczeństwa
Enya73 17:02, 02 wrz 2015

Ha,ha, ha Gratki. Komu mam wręczyć medal z kartofla ?
ewa004 19:37, 02 wrz 2015

Ale się dogadałyście
Ciekawa jestem dalszej częsci tej historii napiszcie koniecznie
A jak się okaże ,że ona to ta wredna sąsiadka
Enya73 21:17, 02 wrz 2015

Historia faktycznie niesamowita, długo czekałam na taką miłą okoliczność. Ja wredna sąsiadka☺? Ja mam samych fajnych sąsiadów dookoła ☺i sama jestem mało uciążliwa dla innych.

Myślę, że mieszkamy w bezpiecznej odległości, blisko, ale do okien sobie nie patrzymy☺
Psiamama 22:12, 02 wrz 2015

ewa004 napisał(a)
Ale się dogadałyście
Ciekawa jestem dalszej częsci tej historii napiszcie koniecznie
A jak się okaże ,że ona to ta wredna sąsiadka

Na Ogrodowisku jeszcze chyba nikt tak na siebie nie trafił
A sąsiadów mam faaaajnych
Czasem grillujemy, w czymś sobie pomożemy, podzielimy się upieczonym ciastem.
Fajnie jest
Jakaś jedna czarna owca bryka tu czasami, ale nikt się nią nie przejmuje zbytnio i to na pewno nie jest Anita
Psiamama 22:16, 02 wrz 2015

Enya73 napisał(a)
Ha,ha, ha Gratki. Komu mam wręczyć medal z kartofla ?

Będę szczera. Medal należy się mężowi...
frezja 18:11, 03 wrz 2015

Witam się u Ciebie...masz kilka propozycji poprawy wyglądu ogrodu i dobrze..lubimy zmiany a Ty takich oczekujesz;każdy podobnie zaczynał i niektóre z rad traktował nie całkiem serio..a po czasie,kurcze Oni chyba mieli rację.
Proces zmian jest interesujący i zarazem ciężki do przegryzienia ale idziemy do przodupatrzę na tą studzienkę i myślę,czy duże donice dały by radę..jedna z nich oczywiście bez dna albo tylko jedna..nie znam wymiarów. Próbowałam zrobić wizualkę z donicami..

Psiamama 20:45, 03 wrz 2015

Witam Cie Ewo Dziękuję za odzew Też brałam donice pod rozwagę, ale musimy mieć do tej studni dostęp. Tak Ewo proces zmian jest ciężki, dla mnie chyba zbyt ciężki... Dziś pomyślałam, o tych wszystkich osobach które występują w talentshowach. Przed występem podają np. że śpiewanie jest ich pasją, kochają to i nie wyobrażają sobie życia bez muzyki po czym wychodzą na scenę i fałszują niemiłosierne. To tak jak ja w ogrodzie Zanim jednak pójdę się upić i utopić z rozpaczy to powiem, że też dziś wolnych chwilach myślałam o mojej studzience.
Pomyślałam, że wymurujemy z małej kostki granitowej cembrowinę czy cembrzynę czy jak to tam zwą A rabatę wysypiemy żwirkiem tak jak radziła Anita. Wcześniej też mi żwirek doradzano... Tak jak mówisz trzeba czasu No i jak dobry pomysł?