Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kulą w płot

Kulą w płot

Enya73 10:06, 08 wrz 2015

Nie bój się, bacik zostawię w domu I przyjdę w kapciach
Enya73 10:12, 08 wrz 2015

Psiamama napisał(a)
Dziś odwiedzi mnie Anita cieszę się bo to niesamowite, że mieszkamy tak blisko. Anita to właścicielka jednego z najpiękniejszych ogrodów na forum, wg. mnie oczywiście Aaaaaaaaa mam pełen pampers strachu

Pękam z dumy Pal licho mój ogród, ja się cieszę jak dziecko, że mam do Ciebie na piechotkę 5 minut Już odliczam godzinki
ewa004 19:10, 08 wrz 2015

Jusssuuuu już !!!!!!!!!!!!!
Psiamama 11:17, 09 wrz 2015

No i spotkałyśmy się wreszcie Jak tu nie wierzyć w przeznaczenie? Okazało się, że mamy też wspólnych bardzo dobrych znajomych Nie mogłyśmy się nagadać i z wczoraj zrobiło się dziś. Mam nadzieję, że Anita rano nie zaspała Dostałam piękny zielony prezent i w ogóle było super Bardzo fajne spotkanie, wesoło spędzony czas i to na pewno nie ostatni raz
Mira104 12:33, 09 wrz 2015

Jaka to wszystko czytam to mam wrażenie, Ania z Zielonego Wzgórza i Diana
Pozdrawiam
Enya73 12:46, 09 wrz 2015

Niesamowite to wszystkoAbsolutnie cudowne spotkanie Jeszcze raz dziękuję za bardzo ciepłe przyjęcie.

Mamy wspólnych znajomych, przy czym należy dodać, że znajomi z bardzo daleka, a jednak obu nam jakoś tak bardzo bliscy
Zacznę bać się własnych marzeń... Nareszcie mam forumową koleżankę tuż za rogiem I to jaką fajną!!!
Chyba pobiłam mój rekord spóźnienia do pracy
Ja też się pochwalę, Aga upolowała dla mnie z narażeniem ciała biedronkowe cebuleBardzo dziękuję

Cieszy mnie perspektywa kolejnego spotkania, tym razem u mnie. Mam nadzieję, że forumowe zdjęcia w zderzeniu z jesienną aurą mojego ogrodu , Cię nie rozczarują Już wiem, że my się musimy umawiać na piątki, jak nie trzeba następnego dnia wstać wcześnie do pracy

Miłego dnia Aga

Psiamama 12:54, 09 wrz 2015

Mira104 napisał(a)
Jaka to wszystko czytam to mam wrażenie, Ania z Zielonego Wzgórza i Diana
Pozdrawiam

Mira piękne porównianie, dziękuję Chciałabym aby ta znajomość się rozwijała...
Enya73 13:02, 09 wrz 2015

Jedna z moich ulubionych powieści z dzieciństwa Trochę we mnie Ani i całkiem sporo z Diany Zwłaszcza krągła sylwetka i nadmierny apetyt
Psiamama 13:02, 09 wrz 2015

Enya73 napisał(a)
Niesamowite to wszystkoAbsolutnie cudowne spotkanie Jeszcze raz dziękuję za bardzo ciepłe przyjęcie.

Mamy wspólnych znajomych, przy czym należy dodać, że znajomi z bardzo daleka, a jednak obu nam jakoś tak bardzo bliscy
Zacznę bać się własnych marzeń... Nareszcie mam forumową koleżankę tuż za rogiem I to jaką fajną!!!
Chyba pobiłam mój rekord spóźnienia do pracy
Ja też się pochwalę, Aga upolowała dla mnie z narażeniem ciała biedronkowe cebuleBardzo dziękuję

Cieszy mnie perspektywa kolejnego spotkania, tym razem u mnie. Mam nadzieję, że forumowe zdjęcia w zderzeniu z jesienną aurą mojego ogrodu , Cię nie rozczarują Już wiem, że my się musimy umawiać na piątki, jak nie trzeba następnego dnia wstać wcześnie do pracy

Miłego dnia Aga

Anita to ja Ci dziękuję, Twoje pozytywne wibracje jeszcze unoszą się po domu
Już się cieszę na kolejne spotkanie żeby się nagadać chyba, że zobaczę Twój ogród na żywo i mi mowę odejmie
Enya73 14:05, 09 wrz 2015

Oby tylko nam pogoda dopisała Liczę jeszcze na kilkanaście ciepłych dni, i że będzie można posiedzieć w ogrodzie. U mnie jesienią jest bardzo kolorowo i energetycznie. W razie chłodu już mam nastawione nalewki: malinową i wiśniową

Zameldowałam już D..., że się poznałyśmyMyślę, że wybierzemy się jesienią w góry, to ją na pewno odwiedzimy

Miłego dnia