Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Tess 17:36, 22 cze 2015

Jakie masz odmiany kopytnika? (to jest pięć odmian kopytnika???)
malkul 17:41, 22 cze 2015

Ensata napisał(a)
Aparat pojechał z synem na zieloną szkołę pokażę jak będzie coś więcej niż parę funkii, a na razie nic nie wymyślę, bo nieszczęsne róże mnie wstrzymują.

U mnie nie leje, absolutnie cudnie, ale za to Mała Ewa ma 38 C, nie pisany mi ogród

spoko, u nas wczoraj kapiel w wannie zakończyła sie u małej poslizgiem, zębami wbitymi w brzeg wanny, krew, rozdzierający krzyk, łacina fruwająca , jedenyki chwiejące... sen nadszedł szybko dziś wizyta u stomatologa i kolejne darcie...
Ensata 17:59, 22 cze 2015

O mamoooo, współczuję, zrób koniecznie prześwietlenie zęba. Mam przyjaciółke stomatologa dziecięciego, jak mieliśmy taka akcję, to od razu fota była i kontrola pózniej, czy martwy nie jest zab. Ona ma mleczne na szczęście. No u mnie Ewa w piatek, noga w szynie gipsowej. Głaski na Malutkiej, biedna...
Ensata 18:01, 22 cze 2015

Tess napisał(a)
Jakie masz odmiany kopytnika? (to jest pięć odmian kopytnika???)
Prawda? Sama byłam w ciężkim szoku http://kwietnik.com.pl/pl/searchquery/kopytnik/1/full/5?url=kopytnik. Zakupu jednak u nich nie polecam, rośliny marne, z nędznymi korzonkami, obserwuję je
Ensata 18:02, 22 cze 2015

Tess napisał(a)

Czym ciachasz? Bo muszę nowe narzędzie sobie sprawić. Dotychczas używane się spsuło, a kulki nieuczesane...
a, ja nabyłam to wypasione angielskie, co kancikowce się łamią na razie jestem zadowolona. Chociaż nierdzewka zardzewiała
ewakatowice 18:15, 22 cze 2015

co tam porabiacie, prócz reanimacji własnych dzieci
uściski i całuski oczywiście i w ząbek Kokoszkowy i nózie Ensatkową
malkul 18:21, 22 cze 2015

Ensata napisał(a)
O mamoooo, współczuję, zrób koniecznie prześwietlenie zęba. Mam przyjaciółke stomatologa dziecięciego, jak mieliśmy taka akcję, to od razu fota była i kontrola pózniej, czy martwy nie jest zab. Ona ma mleczne na szczęście. No u mnie Ewa w piatek, noga w szynie gipsowej. Głaski na Malutkiej, biedna...

ile masz pociech? ile mają lat? wymień bo cos mi sie wydaje że to liczna gromadka
malkul 18:21, 22 cze 2015

ewakatowice napisał(a)
co tam porabiacie, prócz reanimacji własnych dzieci
uściski i całuski oczywiście i w ząbek Kokoszkowy i nózie Ensatkową

reanimujemy co się da ogrody, dzieci, mężów itd
Loosiuu 18:30, 22 cze 2015

Ensata napisał(a)
Prawda? Sama byłam w ciężkim szoku http://kwietnik.com.pl/pl/searchquery/kopytnik/1/full/5?url=kopytnik. Zakupu jednak u nich nie polecam, rośliny marne, z nędznymi korzonkami, obserwuję je

Tego kanadyjskiego też masz? Jak się sprawdza? Prośba o fotki wszystkich, najlepiej w tym wątku o kopytnikach.
Madzenka 18:53, 22 cze 2015

O to ja czekam na oczkową.
Mam nadzieje ze jutro z sadzawki przyjadą kosze i worki do moich pałek bo pojechałam specjalnie do centrum ogrodniczego z akcesoriami do oczek i nic nie było!!! Jednka bez netu to ja bym ogrodu nie zalozyła....