Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

malkul 23:15, 25 cze 2015

lindsay-jak bedziesz sypać na rabaty nei zapomnij o garsonce
ewa004 23:34, 25 cze 2015

I szpileczkach
jalos 23:48, 25 cze 2015

Słuchajcie, oglądałam chyba po łebkach, bo mam jakąś pustkę w głowie.
Werbena patagońska rośnie wysoka i powinna rosnąć na tyłach, a co sie sprawdza jako roślina na średnie i niższe piętro przed werbeną?
Kupiłam, impulsywnie rzecz jasna, 3 sztuki i się zastanawiam co z nią teraz zrobić.
Chyba pójdę po pintereście się poszwendac.
jalos 23:49, 25 cze 2015

a i jeszcze jedno - jak już w tej garsonce posadziałaś roślinki to rzecz jasna użyłas swojego nowego węża ogrodowego?
czekam na opinię, nadal czekam
lindsay80 23:56, 25 cze 2015

malkul napisał(a)
lindsay-jak bedziesz sypać na rabaty nei zapomnij o garsonce

taaa.... mąż to może byłby nawet zadowolony, ale ulubiona sąsiadka miałaby temat do gadania pewnie na całe wakacje, musze chociaż udawać, że jeszcze mi nie odbiło ogródkowo
Ensata 12:10, 26 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
ale się uśmiałam z sadzenia w garsonce, widać mąż na nowe roślinki musi już reagować bardzo alergicznie
Nabyłam sobie dziś w O. worek przekompostowanej, faktycznie fajna jest... ale teraz już się w ogóle nie dziwię, że po roku prawie w ogóle jej już u Ciebie nie widać, chyba jednak zdecyduję się na drobną korę na wierzch.
No mówiłam, kora super, ale jako dodatek do sadzenia moim zdaniem, a nie jako ściółkowanie, niestety

Donoszę, że wąż mi bardzo pasuje, ale to taki damski wąż, do kosmetycznego podlewania.

M reaguje alergicznie, dla niego to pieniądze w ziemię Uważa, że mam już absolutnie pięknie i to moje widzimisie. Wychodzi, ze ok, moge kupic drzewo, cos konkretnego, a nie te popierdółki, które finalnie kosztuja więcej niz duze drzewo
Ensata 12:10, 26 cze 2015

jalos napisał(a)
Słuchajcie, oglądałam chyba po łebkach, bo mam jakąś pustkę w głowie.
Werbena patagońska rośnie wysoka i powinna rosnąć na tyłach, a co sie sprawdza jako roślina na średnie i niższe piętro przed werbeną?
Kupiłam, impulsywnie rzecz jasna, 3 sztuki i się zastanawiam co z nią teraz zrobić.
Chyba pójdę po pintereście się poszwendac.
Rosnie bardzo wysoka i pozera rosliny, nadaje sie tylko na koniec, jako tło, pozera rosliny i się wysiewa
amelia_b 12:14, 26 cze 2015

Ja tez kupiłam 3 sztuki i właśnie po to żeby mi się wysiała ale to że jest pażerna to nie wiedziałam, ale w sumie ja przed nią na razie nic nie mam to niema co zeżreć
lojalna_ 12:15, 26 cze 2015

Ensata napisał(a)
Dzisiaj byłybyście ze mnie dumne, sadziłam w garsonce i pełnym makijazu Musiałam się spieszyć, bo M wraca.

Teraz to przeczytalam .....no starasz sie kobieto ...duzo masz tych garsonek?
Ensata 12:20, 26 cze 2015

lojalna_ napisał(a)

Teraz to przeczytalam .....no starasz sie kobieto ...duzo masz tych garsonek?
zdecydowanie za mało ostatnio w ogole mam pecha ubraniowskiego. Nowe spodnie uwaliłam lakierem do paznokci, a kolejne, nowe, pierwszy raz na d...i fluidem Teraz zamiast spodni będzie kostrzewa, a plame chyba sobie zamaluje pisakiem