Słuchajcie, oglądałam chyba po łebkach, bo mam jakąś pustkę w głowie.
Werbena patagońska rośnie wysoka i powinna rosnąć na tyłach, a co sie sprawdza jako roślina na średnie i niższe piętro przed werbeną?
Kupiłam, impulsywnie rzecz jasna, 3 sztuki i się zastanawiam co z nią teraz zrobić.
Chyba pójdę po pintereście się poszwendac.
taaa.... mąż to może byłby nawet zadowolony, ale ulubiona sąsiadka miałaby temat do gadania pewnie na całe wakacje, musze chociaż udawać, że jeszcze mi nie odbiło ogródkowo
No mówiłam, kora super, ale jako dodatek do sadzenia moim zdaniem, a nie jako ściółkowanie, niestety
Donoszę, że wąż mi bardzo pasuje, ale to taki damski wąż, do kosmetycznego podlewania.
M reaguje alergicznie, dla niego to pieniądze w ziemię Uważa, że mam już absolutnie pięknie i to moje widzimisie. Wychodzi, ze ok, moge kupic drzewo, cos konkretnego, a nie te popierdółki, które finalnie kosztuja więcej niz duze drzewo
Ja tez kupiłam 3 sztuki i właśnie po to żeby mi się wysiała ale to że jest pażerna to nie wiedziałam, ale w sumie ja przed nią na razie nic nie mam to niema co zeżreć
zdecydowanie za mało ostatnio w ogole mam pecha ubraniowskiego. Nowe spodnie uwaliłam lakierem do paznokci, a kolejne, nowe, pierwszy raz na d...i fluidem Teraz zamiast spodni będzie kostrzewa, a plame chyba sobie zamaluje pisakiem