Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Magda70 20:41, 30 wrz 2015

Ensata napisał(a)
jakoś tak mnie przyszło do głowy, że wolałabym aby był nim ogrodnik

Przystojny ogrodnik
Magda70 20:45, 30 wrz 2015

Sebek napisał(a)

Kto powiedział, że lubię sprzątać? Ja po prostu lubię mieć czysto
Czystość wnętrz u mnie rośnie wprost proporcjonalnie do obniżonej aktywności w ogrodzie W styczniu zdarza mi się codziennie myć podłogi z nudów W sensie w ramach nauki

Przejdzie Ci to. Wiem to na przykładzie własnego męża

Popsuł mu się wzrok....i bez okularów nie widzi brudu Śmieje się, że jak idzie się golić to zaklada okulary i wtedy widzi, że lazienkę trzeba sprzątnąć
nawigatorka 20:46, 30 wrz 2015

Sebek napisał(a)

Kto powiedział, że lubię sprzątać? Ja po prostu lubię mieć czysto
Czystość wnętrz u mnie rośnie wprost proporcjonalnie do obniżonej aktywności w ogrodzie W styczniu zdarza mi się codziennie myć podłogi z nudów W sensie w ramach nauki

Tez lubie miec czysto i tylko wtedy sie relaksuje. Ale moje dzieci chyba tak nie maja...
Toszka 20:50, 30 wrz 2015

jak to powiedziała w jakimś wywiadzie Małgorzata Potocka "i do sprzątania trzeba dorosnąć". Mowa była o dzieciach własnie
popcorn 20:53, 30 wrz 2015

Ensata napisał(a)
A ja nie moge wstac z sofki, by tulipana upchnać w ziemie. Ba korzystajac z wyjazdy M domówiłam skromne 400 sztuk

hahaha
zdazysz posadzic??
lojalna_ 21:09, 30 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Ja w czasie nauki też miałam super wysprzątane, a teraz mam kartkę jak Nawigatorka

Weryfikacja niestety dotyczy wielu dziedzin zycia
Ensata 21:14, 30 wrz 2015

Jola, niestety, stety. Niestety, ze świadomość kształtują najbardziej te przykre doświadczenia. Przy nich nieodkurzone półki, to popierdółka. Czas przemija, umyka nam milion istotnych rzeczy, których wagi nie mamy świadomości, w pędzie m in za sprzątaniem, prozą zycia itd. Lubię mieć czysto, nie cierpię sprzatać już pisałam. A teraz potrafię usiąść z kawą rano i po prostu cieszyć się patrząc na ogród, kosztem własnie ogarniecia np kuchni
Ensata 21:15, 30 wrz 2015

Planuję dzieci zagonić do roboty. Mam plan naprawczy dla nich, między innymi praca w ogrodzie wchodzi w skład:_)
Sebek 21:16, 30 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

Weryfikacja niestety dotyczy wielu dziedzin zycia

U mnie na razie kilka posterów wisi Z myślami prysznicowymi

Żeby wyjść na normalnego dodam, że wczoraj w posprzątanym mieszkaniu piliśmy ze znajomymi drinki "ostatnie smaki lata"
Ensata 21:17, 30 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Tez lubie miec czysto i tylko wtedy sie relaksuje. Ale moje dzieci chyba tak nie maja...
Toszka dobrze zagadała, dzieci mają inne, ważniejsze rzeczy niż sprzątanie. Trzeba gledzić i pilnować, ale bez przesadzy. Jak dorosną, to zaczną sprzatać jak TY. Tylko dzieci chowane w domu fejów nie sprzataja jak są dorosłe, to moje obserwacje