Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Ensata 15:34, 06 maj 2015

Olili napisał(a)
Zielnik świetny !
Lubię go i korzystam często. Dzięki
Konieczki 17:04, 06 maj 2015

Przepiekny taras - marzenie niejednej z nas sama bym taki chciała i prosze mi tu nie narzekać na nic. Wszystko super
Ja taras mam w tym roku jako cel główny - ale kurde już mam kolejne pilniejsze rzeczy do zrobienia - a niestety w totka nie wygrałam

A zielnik skopiuje - a co
Ensata 19:03, 06 maj 2015

Już nie narzekam "Happiness is"
Ensata 19:03, 06 maj 2015

Konieczki napisał(a)
Przepiekny taras - marzenie niejednej z nas sama bym taki chciała i prosze mi tu nie narzekać na nic. Wszystko super
Ja taras mam w tym roku jako cel główny - ale kurde już mam kolejne pilniejsze rzeczy do zrobienia - a niestety w totka nie wygrałam

A zielnik skopiuje - a co
Na zdrowie, kopiuj. Dziękuję
ewa004 19:12, 06 maj 2015

Taras boski ...bardzo boski ...bardzo bardzo
Moje klimaty ,muszę jednak w totka zacząć grać
Gardenarium 19:18, 06 maj 2015

Kochana, jeśli koi - to będą "srały" że tak powiem, a to grozi zieloną zupą, a więc jak chcesz rozwiązać nadmiar fosforanów? Myśl już o roślinach
Ja bym się zastanowiła, czy w ogóle dawać ryby. Poza tym ryb nie wolno wpuszczać do świeżej wody, musi się odstać, musi z niej co nieco wyparować, ulotnić się. Co najmniej 2 tygodnie.

Miałam ryby, oddałam, nie da się utrzymać czystej wody po prostu

Instagram Ogrodowiska
Kasya 19:21, 06 maj 2015

Ensata napisał(a)
Już nie narzekam "Happiness is"

a nie bedziesz pływac ?
Ensata 19:51, 06 maj 2015

Gardenarium napisał(a)
Kochana, jeśli koi - to będą "srały" że tak powiem, a to grozi zieloną zupą, a więc jak chcesz rozwiązać nadmiar fosforanów? Myśl już o roślinach
Ja bym się zastanowiła, czy w ogóle dawać ryby. Poza tym ryb nie wolno wpuszczać do świeżej wody, musi się odstać, musi z niej co nieco wyparować, ulotnić się. Co najmniej 2 tygodnie.

Miałam ryby, oddałam, nie da się utrzymać czystej wody po prostu
Danusiu, już jest zamontowana potęzna maszyna, filtr zaszczepiony bakteriami i ze złożem ruchomym. Do tego mam potężny dyfuzor napowietrzający, lampe UV 72. Z rosliń już w koszyczku jest lotos, lilie i dużo hiacyntow plus pistie. Kocham koi, bez nich mam wrażenie niepełnego ogrodu. Na holenderskich forach, hodowców koi, ten zestaw się sprawdza, woda kryształ. Zobaczymy jak będzie u mnie, będę testowym, żywym dowodem, czy działa

Ściana jest niewykończona jeszcze, nieobrobione boki, niezakryta rura i brak dyskretnego podświetlenia wody
Ensata 19:53, 06 maj 2015

ewa004 napisał(a)
Taras boski ...bardzo boski ...bardzo bardzo
Moje klimaty ,muszę jednak w totka zacząć grać
Ewa, sama bym chętnie zagrała. Mam cały przód przy oczku do wymiany roślin i świadomość, że to co chcę kupić jest masakrycznie drogie
Malgosik 20:43, 06 maj 2015

widok z okienka bardzo przyjemny