Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pewnej ogrodniczki

Ogród pewnej ogrodniczki

iwka 19:36, 12 lut 2016

A te cudo po ,,cholerę'' to co?
Madzenka 21:49, 12 lut 2016

Jak to masz syna na studiach??? Myślałam, ze moze masz 25 lat
Dorotka 07:26, 13 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Jak to masz syna na studiach??? Myślałam, ze moze masz 25 lat

Sobotni poranek bez Ogrodowiska to poranek stracony.

Wiesz Marzenka, ja też w to uwierzyć nie mogę. Jak to ja mam więcej niż 25??? Więcej niz 30?? Ba, nawet więcej niż 35???!!!!! To jakaś pomyłka, w dowodzie im sie cyferki pomnieszały.

No bo przecież poza klikoma kilogramami do przodu, kilkoma zmarszczkami, dodatkowym cellulitem, bólami wszelakimi od krzyża począwszy na kolanach skończywszy - ja nic a nic się nie zmieniłam!!!
I też uważam że to NIE MOŻLIWE, że ten przystojniak wyższy ode mnie o całe niebo - jest moim synem!!!

I poza tym, że ząb czasu mnie posunął znacznie, że w kinie coś mniejszą czcionke chyba dają, że gimnazjalistki mi już "cześć" nie mówią a chrześniak na piwo na Rynek woli z kumplami iść - to ja WCALE A WCALE SIĘ NIE ZMIENIŁAM!!

Bo zobacz nawet roślinki w ogrodzie mam takie malutkie że żadną miarą więcej jak 25 mieć NIE MOGĘ!! i trzymam się tego niczym niepodległości.
A że metryki kłamią to dla nikogo nowiną nie jest
Kasya 07:55, 13 lut 2016

Witam w sobotni poranek
właśnie mi się przypomniało ze mam cała torbę nasion groszku
Dorotka 08:06, 13 lut 2016

Kasya napisał(a)
Witam w sobotni poranek
właśnie mi się przypomniało ze mam cała torbę nasion groszku

No to siej siej siej. Groszek jest taki romantyczny..
MirellaB 08:17, 13 lut 2016

Dorotka napisał(a)

Sobotni poranek bez Ogrodowiska to poranek stracony.

Wiesz Marzenka, ja też w to uwierzyć nie mogę. Jak to ja mam więcej niż 25??? Więcej niz 30?? Ba, nawet więcej niż 35???!!!!! To jakaś pomyłka, w dowodzie im sie cyferki pomnieszały.

No bo przecież poza klikoma kilogramami do przodu, kilkoma zmarszczkami, dodatkowym cellulitem, bólami wszelakimi od krzyża począwszy na kolanach skończywszy - ja nic a nic się nie zmieniłam!!!
I też uważam że to NIE MOŻLIWE, że ten przystojniak wyższy ode mnie o całe niebo - jest moim synem!!!

I poza tym, że ząb czasu mnie posunął znacznie, że w kinie coś mniejszą czcionke chyba dają, że gimnazjalistki mi już "cześć" nie mówią a chrześniak na piwo na Rynek woli z kumplami iść - to ja WCALE A WCALE SIĘ NIE ZMIENIŁAM!!

Bo zobacz nawet roślinki w ogrodzie mam takie malutkie że żadną miarą więcej jak 25 mieć NIE MOGĘ!! i trzymam się tego niczym niepodległości.
A że metryki kłamią to dla nikogo nowiną nie jest

A to dobre, jak bardzo podobne do mnie, tylko, że ja mam jeszcze dziecko małe

Duchem czuję się młoda
Dorotka 08:19, 13 lut 2016

Dziewczyny czy któras ma może sekator Fiskarsa? Mam zamiar sie w niego uzbroić i nie wiem czy warto.
Ostatnio miałam sekator który mi się stępił, chyba nie był zbyt dobry bo po ścięciu jednej róży juz był do niczego dlatego teraz chcę trochę lepszy sprzęt.
Dorotka 08:20, 13 lut 2016

MirellaB napisał(a)

A to dobre, jak bardzo podobne do mnie, tylko, że ja mam jeszcze dziecko małe

Duchem czuję się młoda

Powiem Ci że ja nawet na trzecie piętro bez zadyszki wychodze więc nie tylko duchem daję jeszcze rade... Choć przyznam szczerze że na piąte już nie wlezę
MirellaB 08:25, 13 lut 2016

Ja też na trzecie bez zadyszki do rodziców wejdę spokojnie i jeszcze torbami obładowana i z małym za rękę
Dorotka 08:26, 13 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Ja też na trzecie bez zadyszki do rodziców wejdę spokojnie i jeszcze torbami obładowana i z małym za rękę

No to lepsza jesteś bo z dzieckiem to bym już nie wlazła, z torbami to jeszcze jeszcze ale z dzieckiem odpada