Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z południa Polski - ogród Marzeny

Z południa Polski - ogród Marzeny

Marzenaka 09:10, 11 cze 2016

Jolka-jeszcze dodam, że obok śliw wiśniowych widocznych na zdjęciu rosną hortensje Diamant rouge. Tylko są malutkie. Ale jakoś dziwnie rosną i teraz żałuję że nie kupiłam tu na miejscu jakichś innych różowych. Trudno. Zobaczę co z nich wyrośnie. Jak coś to wymienię na inne i już.
paulina_ns 20:20, 11 cze 2016

Marzenka dostałaś wiadomośc o szalwi na prv?
Psiamama 21:04, 11 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Jolka-jeszcze dodam, że obok śliw wiśniowych widocznych na zdjęciu rosną hortensje Diamant rouge. Tylko są malutkie. Ale jakoś dziwnie rosną i teraz żałuję że nie kupiłam tu na miejscu jakichś innych różowych. Trudno. Zobaczę co z nich wyrośnie. Jak coś to wymienię na inne i już.

Marzena a jak dziwnie te diamanty rosną? Mam jedną u siebie 3 rok. Bardzo szybko urosła z małego badylka.
Kawa 22:10, 11 cze 2016

piknie będzie
Marzenaka 22:41, 11 cze 2016

paulina_ns napisał(a)
Marzenka dostałaś wiadomośc o szalwi na prv?

Paulina dziękuję, dostałam priv. Byłam tam ostatnio i nie widziałam?
Marzenaka 22:59, 11 cze 2016

Aga Psiamama, zamówiłam te hortensje przez Internet bobnie mogłam na miejscu ich kupić. Przyszły małe i bardzo cieniutkie ale listki były obiecujące. Wsadziłam, po jakimś czasie liście zaczęły się przebarwiać na bordowo. Ale rosną. Nawet pisałam do sprzedawcy z neta czy aby nie pomylili sadzonek z hortensją piłkowaną... Będę czekać na kwiaty. Wtedy się wyjaśni. A możesz wstawić zdjęcie tej twojej?
Marzenaka 23:01, 11 cze 2016

Kawa napisał(a)
piknie będzie

Marzę o tym. Choć na razie mam Armagedon na podwórku.
Psiamama 23:11, 11 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Aga Psiamama, zamówiłam te hortensje przez Internet bobnie mogłam na miejscu ich kupić. Przyszły małe i bardzo cieniutkie ale listki były obiecujące. Wsadziłam, po jakimś czasie liście zaczęły się przebarwiać na bordowo. Ale rosną. Nawet pisałam do sprzedawcy z neta czy aby nie pomylili sadzonek z hortensją piłkowaną... Będę czekać na kwiaty. Wtedy się wyjaśni. A możesz wstawić zdjęcie tej twojej?

Jasne jutro zrobię. A u mnie na 18 str. masz zdjęcie kwiatu te z motylem.
jolka 09:39, 12 cze 2016

Marzenaka napisał(a)

A to hortek faktycznie nie widziałam. A że malutkie, to nie masz się co przejmować. Moje wszystkie były malutkie kupowane, a teraz zobacz jakie są wielkie. Dawno bym zbankrutowała, jakbym chciała wielkie krzaki kupować, bo u mnie to wiesz... jak to Paulinka mówi, ilości hurtowe Najmłodsze mam vanile fraise, też kupione jako drobiazg, ale myślę, że w tym roku już będą zauważalne na rabacie Miłej niedzieli

katel 23:17, 12 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
W trakcie:

Pięknie wszystko, równiusieńko i ja chyba się z miarką przeproszę bo mi krzywe rabatki powychodziły i mus poprawki porobić