Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na początku jest chaos

Na początku jest chaos

Linka 16:55, 17 maj 2012

justi napisał(a)
Dziewczyny zdolniachy, załóżcie wątek o bieleniu drewna chętnie popatrzymy na te cudeńka i może skorzystamy z podpowiedzi i pomysłów. Śliczności.

Ja tez usilnie proszę to taki wątek, sama niewiele wiem na ten temat ale połknęłam bakcyla
Linka 17:01, 17 maj 2012

Dziś ktoś prowadził sabotaż na Ogrodowisku
W pracy rano szybciutko chciałam się zalogować a tu .........zonk............ nie da rady
i tak do południa, wracam do domu................... prądu brak........... to nic, laptop przecież naładowany......... herbatkę zrobiłam i zasiadłam Was poczytać ........a tu netu brak
Dobrze, że jeszcze pozostało czytanie na telefonie

Konstancja30 17:03, 17 maj 2012

a co na taki wątek szefowa?
motylla 17:32, 17 maj 2012

Linka napisał(a)

Stół był gierkowskie zebrano ;D na wysoki połysk brązik of course Krzesła miały obicie leśnika takie wojskowo-zielone z poliestru jakiegoś w wypukły deseń A jest tak:

Pięknie wyszło ................przecierałaś czy jednolity kolor??........... nastepna zdolniacha, musze Was gonić

Dziękuję Ścierałam papierem ściernym tę politurę, myłam i malowałam dekoralem do drewna na jednolity Bez dodatkowej filozofii
Linka 17:49, 17 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)
a co na taki wątek szefowa?

Konstancjo, szefowa wyrozumiała jest, o czym kazdy się przekonał ...........mamy na forum różne wątki, niekoniecznie ogródkowe.
Wybielanie mocno związane jest przecież z ogrodem,............ donice, skrzynki czy mebelki upiekszają nasze ogródki i tarasy.
Zapytamy Danusię
justi 18:39, 17 maj 2012

Podobny stół wywaliłam do garażu, a takie stare krzesła też posiadam. Pokażę mamie tę przemianę Twoją Motyllo, jak zechce to odnowimy. Ale to w wakacje jak będzie cieplej. W razie pytań będę Was dręczyć na prv. Robicie cudowne metamorfozy.
motylla 21:39, 17 maj 2012

My po prostu w ogóle nie mieliśmy ani stołu ani kasy - ciocia nam podarowała Puszka dekoralu, kawałek materiału z IKEA i poszło. Ale najpierw pół roku stał taki oryginalny - w czarno-biało-szarym wnętrzu - aż mnie olśniło, że ewentualnie gorzej nie będzie...
justi 21:44, 17 maj 2012

Pomysł rewelacja! Wyszło gustownie, jaki to dekoral matowy?
motylla 21:59, 17 maj 2012

Sprawdzę rano na puszce
Marta 06:51, 18 maj 2012

Śliczna bielona skrzyneczka, a ogród też pięknie się prezentuje, mimo tej nieszczęsnej trawy- szczerze współczuję. Podglądam Wasze wypowiedzi nt. bielenia i chyba też się zabiorę za to Pozdrawiam