Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 09:46, 23 sie 2017

Mirelka, raczej wysoką, ja ją lubię, u mnie takie buszowisko się z nią robi
Margarete 10:13, 23 sie 2017

Moja Hameln jeszcze nie "zakotkowana" zadna...a mam 5 szt w róznych miejscach ogrodu + 1 Moudry ale ta jest zawsze ostatnia z kotkami, za to sa najwieksze i najpiekniejsze bo bardzo ciemne, prawie czarne i fajnie kontrastuja z kolorem całej kępy. Jedyne "kotki" mam na rozplenicy Rubrum tej ciemnoczerwonej w donicy przed domem.
Ale i tak kocham wszystkie rozplenice
rozark 11:34, 23 sie 2017

u mnie trawy są do niczego, chociaż rozplenice bardzo mi się podobają
na targach w Piotrkowie jeszcze nie byłam może czas się wybrać?
kasja83 13:51, 23 sie 2017

Moja Deep Blue też tłoczy drugi raz-choć nie wiem czy jej za krótko nie przycięłam. Zdecydowanie bardziej mi się podoba niż Ostfriesland-ale może-ta druga zaskoczy mnie w drugim sezonie?
Makusia 14:01, 23 sie 2017

Pani Reniu targi w Piotrkowie się "wyradzają"- kiedyś to było dużo hodowców, teraz zostali wystawcy. Na pytanie o roślinę, Pan bierze kartonik informacyjny i mi czyta Czytać umiem (gorzej z liczeniem )
Ale żeby się dowiedzieć, czy mówię prawdę, to musisz się sama przekonać W zeszłym roku w sierpniu były: hortensje+wrzosy+trawy+żurawki. W zasadzie tylko to. Ostatni weekend sierpnia jest Rolszansa.
rozark 15:56, 23 sie 2017

Makusia napisał(a)
Pani Reniu targi w Piotrkowie się "wyradzają"- kiedyś to było dużo hodowców, teraz zostali wystawcy. Na pytanie o roślinę, Pan bierze kartonik informacyjny i mi czyta Czytać umiem (gorzej z liczeniem )
Ale żeby się dowiedzieć, czy mówię prawdę, to musisz się sama przekonać W zeszłym roku w sierpniu były: hortensje+wrzosy+trawy+żurawki. W zasadzie tylko to. Ostatni weekend sierpnia jest Rolszansa.

jak nie skończysz z ta panią to w ucho dostaniesz, obiecuje ci to
a jak wyglądają tagi na wiosnę?
ren133 20:41, 23 sie 2017

AnnaCh napisał(a)

Pozazdrościłam Malkul "blaszaka" i postanowiłam zrobić tuning mojego
Do Gosi nigdy nie dorówna, ale zawsze może wyglądać lepiej niż do tej pory. Pomalowałam już jedną ścianę na kolor szary jak dom, drewutnia będzie pomalowana na kolor drewna jaki mam wokół domu wszędzie, czyli dąb, jak wiata, okna itd... Dach oczywiście będzie czarny Chyba będzie lepiej i jak się drewno kominkowe ustawi, to już jedną ścianę ukryję. W przyszłości może jeszcze zrobimy mu drzwi w drewnie i będzie git

Z drewnem będzie super

PS Buziaki ... wiesz za co
kaz742011 21:22, 23 sie 2017

Drewutnia stoi. I o układaniu drewna czytam. Kurde zima za pasem. Ja nie chcem. Ja nie lubię .
Jana 00:42, 24 sie 2017

Aniu szalwia deep blue wymiata, piękny kolor następnym razem zapraszam na kawkę, czułam powiew wiatru jak przejeżdzałaś
ryska 10:07, 24 sie 2017

Pięknie jeżówka z hortensją się prezentuje.
Od tego roku stawiam na te zwykłe jeżówki nie odmianowe. Już nawet malutkie sadzonki poszły do gruntu.
Pozdrawiam