Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Monka 18:24, 16 sie 2017

Ania , szopka piękna, a avatar cudny
Gruszka_na_w... 21:07, 16 sie 2017

Aniu, piękny wypoczynek miałaś, w cudownych okolicznościach przyrody. Pomysł z przemalowaniem blaszaka bardzo dobry. Blaszak nabrał szlachetnych rysów.

edit Aniu, odbierz priv.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
katel 21:11, 16 sie 2017

Avatarek super! Zazwyczaj nie poznają jak ktoś zmienia a Ciebię od razu poznałam - to pewnie po Twoich płomiennych włosach
kasja83 07:57, 17 sie 2017

Hej Aniu, a Ty kiedy awatarek zmieniłaś??Baaardzo fajnie
AgataP 09:45, 17 sie 2017

Napisałam u siebie ale i tutaj powtórzę - ślicznie wyglądasz na tle gór...
Nikita 11:05, 17 sie 2017

Jeżówkowo-hortensjowo-werbenowy busz cudny, kotecek też śliczny a i metamorfoza blaszaka niczego sobie. Jak dojdzie jeszcze drewno będzie nawiązywało do całości i bardzo ciekawie wyglądało.

PS. komplementuje avatarek

Buziaki i do zobaczenia u Krysi.
AsiaK_Z 19:57, 17 sie 2017

No i pięknie miśki rosną, blaszak przechodzi tuning można powiedzieć "pimp my blaszak". Morze pozdrowione od Ciebie Aniu
roma2 14:49, 18 sie 2017

Dzięki Aniu za dobre słowa. Ponieważ nie jestem w stanie ogarnąć Ogrodowiska po takiej przerwie, to chociaż cudny filmik Twego męża obejrzałam. Buziaki!
AnnaCh 11:05, 22 sie 2017

Zoja, dziękuję bardzo

Iza, Ty chyba oficjalnie pierwszy raz u mnie? Witam Cię serdecznie
Szałwia poszalała, a blaszaka muszę mieć, bo nie mam garażu w domu

Asiu, mam nadzieję, że jeszcze trochę popięknieje

Iga, moje nie mają tak imponujących przyrostów, no ale moje muszą się ukorzenić porządnie, bo to "golaski" sadzone były Bryłę muszą odbudować i mam nadzieję, że ładnie ruszą z kopyta

Kasiu, właśnie się zastanawiam czy drzwi nie pomalować też tą farbą? Miałam pierwotnie obić drzewem, ale ten szary też fajnie wygląda

Makusiu, telefon M dziękuje
Pogodowo miałam urlop chyba w dwa najładniejsze tygodnie wakacji Ale mi się udało

Kamilko, busz i avatar dziękuje

Aniu, no na urlopie to zawsze jest atmosfera do zmiany avatarka

Gosiu, u mnie też mróz był i to całkiem spory Plantację miałam w tym roku, garściami wyrywałam, a ciągle gdzieś się jeszcze trafi
Nie mogłam przez dłuższy czas myśleć o niczym innym, niż Kasia...
AnnaCh 11:13, 22 sie 2017

Monika, dziękuję

Haniu, góry uwielbiam Staram się, żeby moje dzieci też je pokochały i chyba z dużym już się udało, złapała bakcyla i śmiga po szczytach
Z pomalowaniem blaszaka nosiłam się już od dłuższego czasu, ale zawsze coś ważniejszego było

Kasiu, no taki mój znak rozpoznawczy
Kiedyś przez wiele lat byłam platynową blondynką, myślałam ostatnio o powrocie do tego koloru, ale jakoś mi się ten rudy widzi No i jak się nie umaluję, to mnie widać przynajmniej po włosach, bo tak to blada plama

Kasiu, no jakoś na urlopie się zmienił

Agatko, dziękuję bardzo

Magda, taka jestem ostatnio rozlazła, że odpisuję dopiero po spotkaniu u Krysi, więc piszę, że fajnie Cię było znowu widzieć
Blaszak, busz i avatarek dziękuje

Asiu,
no i fajnie, że pozdrowiłaś, bo nie wiem kiedy się znowu wybiorę Byłam w 2007, teraz w czerwcu 2017 na dobę, to wychodzi mi, że w 2027 pojadę

Romciu, cieszę się, że jesteś