AnnaCh
22:03, 23 sie 2018

Dziewczyny, sama sobie zazdroszczę, że mogłam być u Jankosi 
Przepięknie ma dziewczyna i do tego wielkość rabat i całego ogrodu... Ja bym tego nie ogarnęła, mam problem z moimi kilkoma meterkami
Powiedzcie mi, ta nowa rabata z boku domu, gdzie przesadzę cisy ma mieć 2 metry szerokości i 9 metrów długości. Od razu mówię, że szerzej nie zrobię, muszę mieć przejście koło domu
Na cisy zostawiam metr i chciałam przed nimi rząd hortek. Mam 5 sztuk Grandiflora z patyczków z zeszłego roku od naszej Krysi w doniczkach i fajnie jakby je tam wykorzystać. Czy te 5 sztuk na te 9 metrów starczy? Czy dokupić? Jak te 5 sztuk, to będą co 180 cm. Na dole chciałabym jeszcze jakieś trawki wylewające się na ścieżkę. Mam mnóstwo ID. A może jakieś inne?
A poza tym to w weekend nic nie ruszę, bo jutro rano śmigam z koleżankami pod Babią Górę, pobiegać po pagórkach bez dzieci i M

Przepięknie ma dziewczyna i do tego wielkość rabat i całego ogrodu... Ja bym tego nie ogarnęła, mam problem z moimi kilkoma meterkami

Powiedzcie mi, ta nowa rabata z boku domu, gdzie przesadzę cisy ma mieć 2 metry szerokości i 9 metrów długości. Od razu mówię, że szerzej nie zrobię, muszę mieć przejście koło domu

A poza tym to w weekend nic nie ruszę, bo jutro rano śmigam z koleżankami pod Babią Górę, pobiegać po pagórkach bez dzieci i M