Aniu brzoza sama w sobie jest piękna ale w domu jej płatki juz nie Jeśli u mnie na działce znajdzie się miejsce to będę chciała ale doorembosy
Paulina, zdjęcia moich brzóz W lewym dolnym rogu jest jeszcze trzecia taka malutka, z patyczkiem, którą wyrwałam po prostu na polu i rośnie sobie
A ile tam jest? Dwie? Ja widzę Dwie Bo tak sobie pomyślałem, że mogłabyś dosadzić trzecia i utworzy się z nich taki trójkąt. Ja mam tak zrobione.Potem możesz rabatke pod nimi zrobić.
No to widocznie nie są, aż taki liche, ja właśnie patrzyłam na sąsiada, ktory też ma wiellllkkkiiieee i stoją na baczność, tyle, że on ma u siebie las, więc pewnie je chronią inne drzewa
Kasiu doorembosy też do małych nie należą, z tego co czytałam, różnią się tylko tym, że mają cudną białą korę,a pewnie sypie się z nich jak z każdej
Karol, tam jest 3 Ta trzecia jest malutka, w lewym dolnym rogu zdjęcia
Karol wstaw zdjęcia swoich, bo ja na etapie brzozek jestem,tylko może u mnie,żeby Ani tu nie śmiecić.
Karol są trzy Jedna malutka w lewym dolnym rogu zdjęcia, ledwo co widać. Mam takie plany, że kiedyś będzie tam rabata