Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 12:58, 03 maj 2015

anabuko1 napisał(a)
No tak skąd ja to znam, każdy parapet na wagę złota o tej porze jeszcze
A i fajną rabatę stworzyłaś .BRAWO!!!

Witaj Aniu u mnie Z tymi parapetami to prawda, każdy na wagę złota i obstawiony rozsadami U mnie szczególnie o nie trudno, bo mam dużo drzwi balkonowych zamiast okien
Dziękuję za słowa uznania dotyczące rabatki, ale gdzie mi tam do Twoich. Za chwilkę wyjeżdżam, więc wpadnę do Ciebie na dłuższe odwiedziny wieczorem. Pozdrawiam.
AnnaCh 13:02, 03 maj 2015

No to jeszcze przed wyjazdem pochwalę się jak pięknie podpędziłam canny w nieużywanym pokoju.

Osiem sztuk, po Zośce pójdą do gruntu, na rabatę wzdłuż płotu od frontu. W zeszłym roku też tam były i urosły ogromne, trochę taki żywopłot stworzyły.
I teraz myślę co ja zrobię jak się mój Jaś wprowadzi do tego pokoju?
Wystawiłam kolejną skrzynkę na balkon i dwie zeszłoroczne strasznie liche fuksje. Podsypałam nawozem, może coś z nich będzie

No i na tym zdjęciu widać jaki bajzel na razie mam w przedogródku
paulina_ns 13:07, 03 maj 2015

oj tam ja bajzlu nie widzę, a wręcz przeciwnie widzę, że masz tak samo ładne kwiatuszki jak ja u siebie ja mam zaraz obok łąkę i z niej się rozsiewają, muszę kupić coś na mlecze i opryskać, bo mam ich coraz więcej
Mo_nira 13:49, 03 maj 2015

Aniu, kawał pracy wykonałaś, kanny piękne. Ja niestety ostatnie dni w błotku się babrałam i kamienie z pola nosiłam.
paulina_ns 22:06, 03 maj 2015

Aniu i jak tam moje roślinki? nic się nie zmieniło??
AnnaCh 22:12, 03 maj 2015

paulina_ns napisał(a)
oj tam ja bajzlu nie widzę, a wręcz przeciwnie widzę, że masz tak samo ładne kwiatuszki jak ja u siebie ja mam zaraz obok łąkę i z niej się rozsiewają, muszę kupić coś na mlecze i opryskać, bo mam ich coraz więcej

Dzięki, bardzo miła jesteś, ale dobrze, że nie widziałaś szerszej perspektywy. Zmieniłabyś zdanie
Ja obok przez płot też mam nie używaną działkę, której już kilka lat nikt nie kosi i tak się sieje wszystko, a ja chodzę i wyrywam z trawy. Chyba muszę też oprysk zrobić.
AnnaCh 22:13, 03 maj 2015

paulina_ns napisał(a)
Aniu i jak tam moje roślinki? nic się nie zmieniło??

Bez zmian, jutro paczka się wysyła
paulina_ns 22:14, 03 maj 2015

AnnaCh napisał(a)

Dzięki, bardzo miła jesteś, ale dobrze, że nie widziałaś szerszej perspektywy. Zmieniłabyś zdanie
Ja obok przez płot też mam nie używaną działkę, której już kilka lat nikt nie kosi i tak się sieje wszystko, a ja chodzę i wyrywam z trawy. Chyba muszę też oprysk zrobić.

No to tak jak u mnie, tyle, że u nas sąsiad kosi i dla zwierzątek sobie zabiera on jest zadowolony i my, bo nie musimy dalszej części kosić
paulina_ns 22:15, 03 maj 2015

AnnaCh napisał(a)

Bez zmian, jutro paczka się wysyła

No to suuuuper !!! Muszę przygotować rabatkę do końca, bo weekend u nas był deszczowy i całej nie zdążyłam zrobić. Daj znać jak wyślesz i kiedy mniej więcej przyjdzie
KasiaW76 22:20, 03 maj 2015

Paulinko Ja wczoraj pryskałam Mniszkiem... dzisiaj w słońcu o dziwo listki zaczęły się skręcać.... cos działa

Aniu Taty szczerze zazdroszczę ehhh Mój tez pewnie wiele by mi pomógł . Po moim jednak odziedziczyłam władanie kilofem, nawet maz mnie chwali za siłę i umiejętność. Tato był Górnikiem.