Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 23:02, 02 maj 2015

paulina_ns napisał(a)
Mi się bardzo podobają żółte, ale słyszałam, że na słonku się łatwo przypalają, więc nie kupuję, choć bardzo mnie kuszą

Mam taką żółto-zieloną od jesieni, rośnie na słońcu, bo wtedy jeszcze nie czytałam Ogrodowiska Zobaczymy co z niej będzie.
KasiaW76 23:25, 02 maj 2015

U Ciebie również prace przy rabatach
Pogoda dzisiaj odpisywała bo i Ja czuję ale na rękach słoneczko....

P.S. ładne chodniczki
Anusia 07:54, 03 maj 2015

Działasz kobietko ja dopiero co zwiozłam cały swój dobytek z mieszkania. Z doskoku wpadam na ogródek. Czekam aż eM znajdzie czas i pojedziemy po deskę na taras bo jak wakacje bez tarasu nie da się, musi być Macham z Żuław
KasiaW76 09:37, 03 maj 2015

Ania juz działasz? U nie boskie słoneczko
AnnaCh 10:09, 03 maj 2015

Anusia napisał(a)
Działasz kobietko ja dopiero co zwiozłam cały swój dobytek z mieszkania. Z doskoku wpadam na ogródek. Czekam aż eM znajdzie czas i pojedziemy po deskę na taras bo jak wakacje bez tarasu nie da się, musi być Macham z Żuław

E tam działam, trochę tylko. No u mnie taras od 3 lat nie wykończony, może w tym roku w końcu będzie normalnie Pozdrawiam
AnnaCh 10:13, 03 maj 2015

KasiaW76 napisał(a)
Ania juz działasz? U nie boskie słoneczko

U mnie też pięknie świeci, ale ja dzisiaj nie działam a świętuję
Co do chodniczków, to takie wyszły ze względu na oszczędności. Udało nam się okazyjnie kupić płyty z likwidowanej betoniarni i miały tylko tymczasowo być położone, żeby można było przejść do domu. Zrobiliśmy jednak coś nie tymczasowego, dokupiliśmy kostki i tak wyszło, projekt mój, wykonanie mój tata
Zostało jeszcze trochę płyt na takie dwie ścieżki na koła samochodu do garażu i opaskę od strony północnej domu, bo tam jeszcze nie ma. Na reszcie podjazdu będzie szary kamień tak jak u Ciebie.
Miało być w miarę tanio i estetycznie
KasiaW76 11:37, 03 maj 2015

Chodniczki wyszły super i masz zdolnego tatę....
Kamień jak na razie się sprawdza. Przydałoby się jeszcze małego czyli drobnego ale to może na jesień zdobędę.
AnnaCh 12:09, 03 maj 2015

KasiaW76 napisał(a)
Chodniczki wyszły super i masz zdolnego tatę....
Kamień jak na razie się sprawdza. Przydałoby się jeszcze małego czyli drobnego ale to może na jesień zdobędę.

Dziękuję bardzo w imieniu taty. Faktycznie muszę się nim chwalić, bo bardzo zdolny. W domu sam nam zrobił całą elektrykę, wszystkie podłogi, płytki, łazienki i wiele, wiele innych, a z wykształcenia jest elektronikiem, więc jak trzeba to i mikser mi naprawi
U mnie właśnie sąsiedzi też mają część podjazdu z kamieni i fajnie to wygląda i się sprawdza
AnnaCh 12:12, 03 maj 2015

A tymczasem na oknie w gabinecie u męża

Jest już 9 ogórków, a jeszcze ze dwa widzę, że kiełkują. Jarmuż ładnie wyszedł, jedna tylko dynia i 3 cukinie wychodzą. Może coś jeszcze wyjdzie.
anabuko1 12:21, 03 maj 2015

No tak skąd ja to znam, każdy parapet na wagę złota o tej porze jeszcze
A i fajną rabatę stworzyłaś .BRAWO!!!