Aniu nasz dom też miał być szary ale jakoś nie wyszedł bardziej przypomina biały, ku mojemu zadowoleniu
Gdybyś się zdecydowała na szary to pytaj z jakich kolorów jest mieszany, bo gdy jest dużo niebieskiego, w słońcu będzie przebijał i wpadał w błękit... (mam właśnie takim "szarym" pomalowany dół tarasu :/)lepiej jak jest mieszany z czarnym kolorem. Jak spodoba Ci się jakiś popielaty dom zawsze możesz zapytać właściciela jakiej jest firmy i jaki ma numer
Dzięki Aniu, sprzęt polecam, dziś kolejne trzy okna umyte w bardzo krótkim czasie i przy niewielkim wysiłku bez smug
Dziękuję Kamilko za takie ważne rady, będę musiała się nad tym pochylić. Mój miał być zielony Już nie będzie, bo mi się nie podoba, fakt, że gdyby został zielony, to ten zielony byłby inny, bo teraz jest po prostu brzydki.
Martuś, dzięki, najgorszy nie był
Dla tych co się chcą poczęstować jarmużowy koktail na dobranoc, albo jutro na dzień dobry
rządzi, będzie jeszcze więcej, mam zamiar w sobotę zrobić wianek (pierwszy w życiu) na furtkę i przystroić balkon
Ewo, kilka ziarenek sobie wsadź, warto, szczególnie zimą, jak brakuje tego zielonego Koktajl bardzo smaczny, szklanka mleka, jabłko, banan, ze 3 liście jarmuży sparzone, wszystko zmiksowane