Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Anusia 21:00, 15 gru 2015

No sprzęt masz pierwsz klasa. Przed kolejnym myciem okien muszę sobie takie coś sprawić. Bąbkowe drzewko, super!
kamila66 21:41, 15 gru 2015

Aniu nasz dom też miał być szary ale jakoś nie wyszedł bardziej przypomina biały, ku mojemu zadowoleniu
Gdybyś się zdecydowała na szary to pytaj z jakich kolorów jest mieszany, bo gdy jest dużo niebieskiego, w słońcu będzie przebijał i wpadał w błękit... (mam właśnie takim "szarym" pomalowany dół tarasu :/)lepiej jak jest mieszany z czarnym kolorem. Jak spodoba Ci się jakiś popielaty dom zawsze możesz zapytać właściciela jakiej jest firmy i jaki ma numer
Warmia 09:02, 16 gru 2015

Dobrego dnia
AnnaCh 23:41, 16 gru 2015

Anusia napisał(a)
No sprzęt masz pierwsz klasa. Przed kolejnym myciem okien muszę sobie takie coś sprawić. Bąbkowe drzewko, super!
Dzięki Aniu, sprzęt polecam, dziś kolejne trzy okna umyte w bardzo krótkim czasie i przy niewielkim wysiłku bez smug

kamila66 napisał(a)
Aniu nasz dom też miał być szary ale jakoś nie wyszedł bardziej przypomina biały, ku mojemu zadowoleniu
Gdybyś się zdecydowała na szary to pytaj z jakich kolorów jest mieszany, bo gdy jest dużo niebieskiego, w słońcu będzie przebijał i wpadał w błękit... (mam właśnie takim "szarym" pomalowany dół tarasu :/)lepiej jak jest mieszany z czarnym kolorem. Jak spodoba Ci się jakiś popielaty dom zawsze możesz zapytać właściciela jakiej jest firmy i jaki ma numer
Dziękuję Kamilko za takie ważne rady, będę musiała się nad tym pochylić. Mój miał być zielony Już nie będzie, bo mi się nie podoba, fakt, że gdyby został zielony, to ten zielony byłby inny, bo teraz jest po prostu brzydki.

Warmia napisał(a)
Dobrego dnia
Martuś, dzięki, najgorszy nie był

Dla tych co się chcą poczęstować jarmużowy koktail na dobranoc, albo jutro na dzień dobry
sylwia_slomc... 23:47, 16 gru 2015

Widzę , że czerwony rządzi
frezja 23:53, 16 gru 2015

AnnaCh
napisał(a)

Dla tych co się chcą poczęstować jarmużowy koktail na dobranoc, albo jutro na dzień dobry

Jarmużu to jeszcze nie spożywałam w żadnej postaci;wiem,że bardzo zdrowy.Wygląda apetycznie
AnnaCh 00:00, 17 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Widzę , że czerwony rządzi
rządzi, będzie jeszcze więcej, mam zamiar w sobotę zrobić wianek (pierwszy w życiu) na furtkę i przystroić balkon

frezja napisał(a)
Jarmużu to jeszcze nie spożywałam w żadnej postaci;wiem,że bardzo zdrowy.Wygląda apetycznie
Ewo, kilka ziarenek sobie wsadź, warto, szczególnie zimą, jak brakuje tego zielonego Koktajl bardzo smaczny, szklanka mleka, jabłko, banan, ze 3 liście jarmuży sparzone, wszystko zmiksowane
frezja 00:02, 17 gru 2015

AnnaCh napisał(a)

Ewo, kilka ziarenek sobie wsadź, warto, szczególnie zimą, jak brakuje tego zielonego Koktajl bardzo smaczny, szklanka mleka, jabłko, banan, ze 3 liście jarmuży sparzone, wszystko zmiksowane

masz na myśli kupne nasionka..tak?
AnnaCh 07:57, 17 gru 2015

frezja napisał(a)
masz na myśli kupne nasionka..tak?
Niom, ja kupowałam normalnie w ogrodniczym nasionka i jest
Kawa 08:05, 17 gru 2015

hej hej macham czwartkowo