Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

iwka 08:36, 17 gru 2015

ja też jeszcze nie próbowałam jarmużu, czas to zmienić
ag_zie 12:02, 17 gru 2015

Myjkę do okien chyba też zgapię ale to już przy następnej okazji - będzie prezent na urodziny - eM będzie miał problem z głowy
Bombki fajnie wyglądają na drzewku
ag_zie 12:05, 17 gru 2015

Zapomniałam.... Koktajl wygląda smakowicie! Ja też w jarmużu idę w przyszłym sezonie pół Ogrodowiska będzie go mieć za sprawą Twojej reklamy
Marga 21:20, 17 gru 2015

AnnaCh napisał(a)

Dla tych co się chcą poczęstować jarmużowy koktail na dobranoc, albo jutro na dzień dobry

Zastanawiam się, jaki to może mieć smak??? Niewątpliwie jest bardzo zdrowe
Dziękuję Aniu, za propozycję podzielenia się białym rozchodnikiem, ale u mnie są takie tanie, że przesyłka będzie więcej kosztowała. W każdym razie, jak by nigdzie na wiosnę ich już nie było, to się przypomnę
Macham
AnnaCh 08:41, 18 gru 2015

Kawa napisał(a)
hej hej macham czwartkowo
A ja odmachuję piątkowo

iwka napisał(a)
ja też jeszcze nie próbowałam jarmużu, czas to zmienić
Iwonka, koniecznie, pyszniy i zdrowy

ag_zie napisał(a)
Myjkę do okien chyba też zgapię ale to już przy następnej okazji - będzie prezent na urodziny - eM będzie miał problem z głowy
Bombki fajnie wyglądają na drzewku
Agnieszko, niech Ci kupi bez okazji, a z prezentem, to niech Cię zaskoczy

ag_zie napisał(a)
Zapomniałam.... Koktajl wygląda smakowicie! Ja też w jarmużu idę w przyszłym sezonie pół Ogrodowiska będzie go mieć za sprawą Twojej reklamy
Ja nie wiem co mnie tak zajarmużowało w tym roku, ale gdzieś wyczyatałam o tym cudownym warzywie i postanowiłam posiać Udał się i ciągle jest

Marga napisał(a)
Zastanawiam się, jaki to może mieć smak??? Niewątpliwie jest bardzo zdrowe
Dziękuję Aniu, za propozycję podzielenia się białym rozchodnikiem, ale u mnie są takie tanie, że przesyłka będzie więcej kosztowała. W każdym razie, jak by nigdzie na wiosnę ich już nie było, to się przypomnę
Macham
Monika, smak ma bardzo dobry, dominuje banan, następnym razem dorzuce chyba jeszcze mandarynkę
Jakby co, to u mnie rozchodniki są
Pozdrawiam.
AnnaCh 20:40, 19 gru 2015

U mojej córci w szkole wczoraj była Wigilia. Dostaliśmy wykonane przez dzieciaki samodzielnie prezenty. Zobaczcie jaką moja Maryś zrobiła nam bombkę i drewnianego bałwanka na choinkę Bombka już znalazła miejsce przy wejściu do kuchni
Anda 20:49, 19 gru 2015

Piekne prezenty dostalas
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaCh 20:52, 19 gru 2015

Żeby nie było, że u mnie mało świątecznie zrobiłam pierwszy w życiu wianek, średnio wyszedł, ale i tak mnie cieszy Nikt w okolicy nie ma wianka na furtce, nie patrzcie na okropną, rdzewiejącą furtkę i skrzynkę na listy (miałam to pomalować), brak trawnika, patrzeć na wianek i bombki na klonie
Jutro ozdobimy z Marysią balkon, jak M ściągnie nam girlandę-choinkę ze strychu i lampki

W wersji pierwotnej miał mieć czerwoną wstążkę, ale zamknęli mi przed nosem pasmanterię Zrobiłam czerwoną wstążeczkę taką wąską, plastikową do prezentów, ale źle to wyglądało, na szczęście Marysia znalazła jeszcze wstążkę, zostało jej z robienia bombek.

Zapraszam do mnie
AnnaCh 20:55, 19 gru 2015

Anda napisał(a)
Piekne prezenty dostalas
Dziękuję bardzo, też mi się podobają, szczególnie, że zrobione przez córkę
Anda 20:58, 19 gru 2015

Masz swiatecznie. Pierwszy wianek nie jest zly Ja nawet wianka do powieszenia nie mam.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies