Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 12:42, 13 gru 2015

Katkak napisał(a)
Ania klon wygląda super,a wiata to już w ogóle czad . Pocieszę Cię, że na mnie sąsiedzi też dziwnie patrzyli, ale fociłam z tajniaka . Tak mi się przynajmniej wydaje .
Kasiu, dziękuję bardzo Klonik tak wygląda za Twoją zasługą, w przyszłym roku może się troszkę rozrośnie, to dostanie jeszcze lampki Moi sąsiedzi już chyba przyzwyczaili się do moich dziwactw ogrodowych i focenia wszystkiego, ale te bombki, to jakaś nowość w okolicy

ryska napisał(a)
O właśnie, jeszcze się nie pochwaliłam bujną zielenią pelargonii, którą przechowuję wg Twoich zaleceń. Jeszcze raz dziękuję
Wiata też bardziej przykuwa moją uwagę, bo jest piękna i bardzo estetycznie wykonana.
Reniu, fajnie, że pelargonie się udały. Ja mam parapety wszystkie, które mam, bo ogólnie to mam mało parapetów, zastawione pelargoniami i komarzycami. Chyba będę na wiosnę sprzedawać Zostawiłam sobie jeden wolny w kotłowni na pomidorki i inne warzywka

W imieniu wiaty dziękuję Wam bardzo dziewczyny Fakt, trochę nerwów na początku było, ale jak już przyjechało właściwe, wyszlifowane drzewo, to super wyszło. Dobrze, że wykonawca był ok i nie godził się na żadne kompromisy. Kolor chyba też dobrze dobraliśmy, jeszcze trochę ściemnieje, bo na wiosnę jeszcze raz trzeba będzie pomalować. Mój M uparł się, że chce jednak kostkę, nie kamyki, ustąpiłam, bo czasem muszę, więc na wiosnę będzie robiona kostka. Będzie szara, żeby pasowała do szarych płyt. Wtedy też zostanie zrobiona pergola i doniczki, zasadzę tam bluszcz i róże pnące.
Anda 18:08, 13 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Sąsiedzi chyba dziwnie na mnie patrzyli, bo najpierw stałam na drabinie i wieszałam bombki na miniaturowym klonie, a potem latałam z aparatem i obfociłam to
Jak dla mnie nawet fajnie wyglądają, trochę rozweseliły tą szarzyznę za oknem.
Za tydzień ubierzemy z M balkon, to też będą czerwone bombki na nim

Bardzo fajnie wygląda drzewko zabombkowane

Wiata bardzo ładna, taka lekka.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agatek 19:32, 13 gru 2015

Macham
Rumianka 21:17, 13 gru 2015

Pięknie wyglądają te czerwone bombki, od razu wiadomo gdzie szukać prezentów w święta...
Kawa 08:23, 14 gru 2015

hej Ania
no więc jesteś zadowolona z kupna fajnie
muszę mojego męża zmolestować
żeby się nie wkurzać przy każdym myciu
amelia_b 09:07, 14 gru 2015

buziaki bombki strzeliłaś sobie pod kolor auta?
AnnaCh 09:32, 14 gru 2015

Anda napisał(a)
Bardzo fajnie wygląda drzewko zabombkowane

Wiata bardzo ładna, taka lekka.
Ewo, dziękuję bardzo Dziś chyba muszę poprawić, bo po wczorajszej wichurze trochę te bombki się zsunęły do pnia wszystkie.

Agatek napisał(a)
Macham
Odmachuję Agatko Fajnie, że jesteś i zaglądasz

Rumianka napisał(a)
Pięknie wyglądają te czerwone bombki, od razu wiadomo gdzie szukać prezentów w święta...
Ale, że niby Mikołaj się może pomylić?

Kawa napisał(a)
hej Ania
no więc jesteś zadowolona z kupna fajnie
muszę mojego męża zmolestować
żeby się nie wkurzać przy każdym myciu
Kamila, w sobotę umyłam 5 okien bez wysiłku i nic mnie nie boli, w sumie to umyłabym więcej, ale Jasio mi "pomoagał" Wczoraj przy ulewie i wietrze mi je strasznie pochlapało, ale widzę, że ten oryginalny płyn jest dobry, bo ładnie spłynęło po szybach

amelia_b napisał(a)
buziaki bombki strzeliłaś sobie pod kolor auta?
Amelka buziaki Wiesz, że jak popatrzyłam na to zdjęcie, to o tym samym pomyślałam Wzięłam czerwone, bo jakie inne żeby je dobrze było widać i nie zginęły? Tylko zieleń domu nie gra z nimi, ale to ostatni rok, będzie inaczej
frezja 09:48, 14 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Ewo, dziękuję bardzo Dziś chyba muszę poprawić, bo po wczorajszej wichurze trochę te bombki się zsunęły do pnia wszystkie.

drucik Ci pomoże
AnnaCh 22:27, 14 gru 2015

frezja napisał(a)
drucik Ci pomoże
No popatrz, takie to proste
frezja 23:01, 14 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
No popatrz, takie to proste

najprostsze rozwiązania są najlepsze...