AnnaCh
12:42, 13 gru 2015

Kasiu, dziękuję bardzo
Klonik tak wygląda za Twoją zasługą, w przyszłym roku może się troszkę rozrośnie, to dostanie jeszcze lampki
Moi sąsiedzi już chyba przyzwyczaili się do moich dziwactw ogrodowych i focenia wszystkiego, ale te bombki, to jakaś nowość w okolicy 
Reniu, fajnie, że pelargonie się udały. Ja mam parapety wszystkie, które mam, bo ogólnie to mam mało parapetów, zastawione pelargoniami i komarzycami. Chyba będę na wiosnę sprzedawać
Zostawiłam sobie jeden wolny w kotłowni na pomidorki i inne warzywka 
W imieniu wiaty dziękuję Wam bardzo dziewczyny
Fakt, trochę nerwów na początku było, ale jak już przyjechało właściwe, wyszlifowane drzewo, to super wyszło. Dobrze, że wykonawca był ok i nie godził się na żadne kompromisy. Kolor chyba też dobrze dobraliśmy, jeszcze trochę ściemnieje, bo na wiosnę jeszcze raz trzeba będzie pomalować. Mój M uparł się, że chce jednak kostkę, nie kamyki, ustąpiłam, bo czasem muszę, więc na wiosnę będzie robiona kostka. Będzie szara, żeby pasowała do szarych płyt. Wtedy też zostanie zrobiona pergola i doniczki, zasadzę tam bluszcz i róże pnące.

Reniu, fajnie, że pelargonie się udały. Ja mam parapety wszystkie, które mam, bo ogólnie to mam mało parapetów, zastawione pelargoniami i komarzycami. Chyba będę na wiosnę sprzedawać

W imieniu wiaty dziękuję Wam bardzo dziewczyny