Dominika, teraz to już mało śniegu Przy poprzednich opadach było tyle, że nie było widać tych dużych krzaków lawendy, część stopniała, teraz dosypało i całkiem sporo jest Marto, siej rukolę, ja ją mam co roku, bo też bardzo lubię
Dzięki od Jasia za życzonka, tort kupiłam, w takiej cukierni zaufanej i jak zawsze się nie zawiodłam, pyszny, dobrze napączowany
Jak dla mnie, to już mogłaby być wiosna U mnie całą noc padał taki malutki śnieg i zawsze coś tam napadało, chodnik znowu trzeba będzie odśnieżyć. Jak wyjeżdżałam o 7.30 to było minus 5 stopni.
Agnieszko dziękuję bardzo Widziałam u Ciebie też torcik Twój przepiękny i do tego samodzielnie robiony
Ewo, nie kupuję rukoli w sezonie, tylko zimą. Malutka paczka starczy na wysianie jak dla mnie dwa razy Rukola w sklepach jest dość droga, a tak masz za grosze
Mirelko, śniegu dużo, bo jeszcze nie stopniało z pocżątku roku jak napadało Szał zakupowy mnie ogarnął i chyba dziś wskoczę do Obi, bo ponoć jest dużo nasionek
Olga, Jasio dziękuje bardzo Rukolę kup i siej, ja mam co roku, to było jedno z pierwszych warzyw które siałam, nawet jak jeszcze nie mieszkałam, a już coś tam uprawiałam